Wise'den ödeme nasıl alınır?

Tob2

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Kanada'dan bir ödeme alacağım, bugün Wise hesabı açtım az önce de ödeme alacaktım ama alamadım bir türlü, ben mi bir hata yaptım bilemiyorum bu Wise'den nasıl ödeme alabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim adam bekliyor.

Wise ile Türkiyede para alma yok diye biliyorum.

Western Union tercih edin. Ben Kanada ve Amerikadan parayı Western Union ile transfer alıyorum. Gönderen kişinin Western Union hesabı varsa muhtemelen çok az kesinti ya da kesintisiz para gönderir sen de gönderdiği parayı çekersin. Döviz olarak göndermesini istemeni ve döviz olarak bankadan ya da PTT den çekip dövizcilerde bozdurmanı tavsiye ederim çünkü banka ve ptt çok düşük kurdan veriyor.

Wise ile Türkiye'de para alma yok diye biliyorum.

Western Union tercih edin. Ben Kanada ve Amerika'dan parayı Western Union ile transfer alıyorum.

Hocam harbiden yok mu ya çok kötü oldu bu,
Peki hocam wu da karşı tarafın hesabı vs olması da gerekiyor mu öyleyse karşı taraf pek uğraşmaz istemez.

Ödeme alamazsın geçen seninin sonunda kapandı ödeme alma olayı. Uption kullanabilirsin. Ama en kolayı ve mantıklısı kripto para kullanmaktır. Dogecoin, Digibyte, Tron, Steller, Ripple falan kullanabilirsin.

Ödeme alamazsın geçen seninin sonunda kapandı ödeme alma olayı. Uption kullanabilirsin. Ama en kolayı ve mantıklısı kripto para kullanmaktır. Dogecoin, digibyte, tron, steller, ripple falan kullanabilirsin.

Hocam benim için sorun yok ama müşterinin uğraşacağı şeyler ise pek tercih edemem, karşı tarafın hesap falan açmakla vs uğraşmayacağı bir yöntem var mıdır acaba?

Hocam benim için sorun yok ama müşterinin uğraşacağı şeyler ise pek tercih edemem, karşı tarafın hesap falan açmakla vs uğraşmayacağı bir yöntem var mıdır acaba?
Hocam wise hesabı olarak alamazsınız. Karşı tarafın sizin banka hesabınıza göndermesi gerekir onun için de ücret kesiyor. IBAN ve SWIFT kodunu atmalısınız.

Hocam karşı taraf Wise hesabından yollayacak değil mi? Ve sadece IBAN ve Swift kodu yeterli mi?

Hocam wu kullanmaya karar verdim şu an, karşi tarafa IBAN falan mı vermem gerekiyor nasıl isliyor biraz anlatir misiniz, bir de karsi tarafin wu hesabi olmasina gerek yok degil mi? Son olarak bu para direk benim banka hesabima gelemiyor mu? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Son düzenleme:
Adını soyadını ve gerekirse telefon numaranı adresini vermen gerekiyor o senin adına gönderecek parayı ve sana MTCN numarası verecek. PTT ya da bankalara gidip o MTCN numarasıyla çekebilirsin parayı.
Hesabı olmasına gerek yok ve para gönderildikten sonra nakit olarak da çekebilirsin ptt ve bankadan ya da direkt müşterisi olduğun bankanın mobil uygulamasının western union kısmından hesabına da aktarabilirsin. Sana tavsiyem döviz olarak göndermesini söyle ki döviz olarak bankadan çekip yüksek kurdan döviz bürolarında bozdurabilirsin senin için karlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…