ahmetfaruk1326 Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 164 3 Aralık 2020 #11 Samet Abak dedi: Wish adlı siteden bir HDD almayı düşünüyorum. Sizce site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Sitenin zaten tasarımından dış görünüşünden çakma replika ürün satan bir site olduğu anlaşılıyor bulaşmayın derim
Samet Abak dedi: Wish adlı siteden bir HDD almayı düşünüyorum. Sizce site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Sitenin zaten tasarımından dış görünüşünden çakma replika ürün satan bir site olduğu anlaşılıyor bulaşmayın derim
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 3 Aralık 2020 #12 Samet Abak dedi: Wish adlı siteden bir HDD almayı düşünüyorum. Sizce site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değildir, sakın bir şey satın almayın. HDD'nin içinde flash bellek görme ihtimaliniz yüzde yüz.
Samet Abak dedi: Wish adlı siteden bir HDD almayı düşünüyorum. Sizce site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değildir, sakın bir şey satın almayın. HDD'nin içinde flash bellek görme ihtimaliniz yüzde yüz.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 3 Aralık 2020 #13 10000TL verip GeForce 210 alabileceğin bir site.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 3 Aralık 2020 #14 AliExpress gibi bir site. Yani pazara gidip orijinal Nike veya Adidas alma ihtimalinle buradan orijinal ürün alma ihtimalin aynı.
AliExpress gibi bir site. Yani pazara gidip orijinal Nike veya Adidas alma ihtimalinle buradan orijinal ürün alma ihtimalin aynı.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2020 #15 Ürün aldık, kötü çıktı ertesi gün para iadesi yaptılar ve kargo parası çıkmasın diye ürün sizde kalsın dediler .
Ürün aldık, kötü çıktı ertesi gün para iadesi yaptılar ve kargo parası çıkmasın diye ürün sizde kalsın dediler .
Jeazen.exe Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #16 Samet Abak dedi: Wish adlı siteden bir HDD almayı düşünüyorum. Sizce site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir ancak oradan alacağın şeyin hepsi sahte ürünler yani 1TB HDD diye 25 GB bile yollayabilirler. Bir ara 1050 Ti diye tarih öncesi ekran kartı satılıyordu.
Samet Abak dedi: Wish adlı siteden bir HDD almayı düşünüyorum. Sizce site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Site güvenilir ancak oradan alacağın şeyin hepsi sahte ürünler yani 1TB HDD diye 25 GB bile yollayabilirler. Bir ara 1050 Ti diye tarih öncesi ekran kartı satılıyordu.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 3 Aralık 2020 #17 Harddisk'leri o kadar uzaktan kargo ile almak akıl karı değil. Adam sana fabrikadan çıkan en iyi harddisk'i de yollasa bozulması olası.
Harddisk'leri o kadar uzaktan kargo ile almak akıl karı değil. Adam sana fabrikadan çıkan en iyi harddisk'i de yollasa bozulması olası.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 3 Aralık 2020 #18 Usman Aga dedi: Pek güvenilir değil daha dün orada RTX 2050 Ti diye bir kart gördüm. Genişletmek için tıkla... AirPods Pro 3 çıkmış arkadaşlar Wish sitesinde. Hemen almalıyım (!)
Usman Aga dedi: Pek güvenilir değil daha dün orada RTX 2050 Ti diye bir kart gördüm. Genişletmek için tıkla... AirPods Pro 3 çıkmış arkadaşlar Wish sitesinde. Hemen almalıyım (!)