Wish GTX 970 alınır mı?

Zenff

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen aylarda ucuz bulduğum için Ryzen 7 1700 işlemci satın almıştım. İşlemciyi ucuza aldıgım için pek araştırma yapmaya fırsatım olmadı ve ekran kartsız kullanamayacagımı bilmiyordum. Ekran kartlarının fiyatı da malum çok yüksek oldugu için bir ekran kartı alıp sistemi kullanamadım şu ana kadar. Şu anda ise bir tanıdığım Wish'ten aldıgı GTX970 ekran kartını satmayı düşünüyor ve almak istersem 500TL'ye bırakacağını söyledi. Zaten karttan çok yüksek bir beklentim yok, pek oyun oynayan biri değilim. Fortnite oynarım sadece ve kartın gücü yeterse Ark oynamak istiyorum. Bu kartı da 5-6 ay idare etmek için almayı düşünüyorum ileride değiştireceğim. Sizce kartı almak mantıklı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kart GTX 970 değildir. GTS 450 ayarında veya çok daha düşük bir GPU’nun hile ile GTX 970 gösterilmiş halidir. Wish denen siteden düzgün bir ürün çıkmaz. Paranızı hiç çöpe atmayın bence. Gidin çok zayıf da olsa orijinal bir kart alın o paraya. En azından çakma ürüne göre daha güvenilir ve satışı daha kolay olur.

Alınmaz. Wish in yazrısı dolandırıcı

Wish dolandırıcı bir site.

Wish'te dolandırıcılık aşırı yaygın. Kartı iyice kontrol etmen lazım.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim 500-600TL bandında idare edebilecek bir kart önerebilir misiniz? Malum ekran kartı olmadan bilgisayar çalışmıyor çünkü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…