Bzest Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 236 14 Ocak 2021 #1 Wish'ten çizim tablet alacağım ama belli bir fiyattan sonra gümrük vergisi eklenip fiyat katlanıyor diye biliyorum, o fiyatı biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2021
Wish'ten çizim tablet alacağım ama belli bir fiyattan sonra gümrük vergisi eklenip fiyat katlanıyor diye biliyorum, o fiyatı biliyor musunuz?
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 14 Ocak 2021 #2 Hocam almayın bozuk gönderiyorlar.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 14 Ocak 2021 #3 Wish'den hiç bir şey almayın derim uğraşmaya değmez. Boşa para vermeyin üç kağıtçı siteye.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 14 Ocak 2021 #4 Wish üzerinden ürün alınmaz hocam.
Bzest Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 236 14 Ocak 2021 #5 Arocyn dedi: Wish'den hiçbir şey almayın derim uğraşmaya değmez. Boşa para vermeyin üç kağıtçı siteye. Genişletmek için tıkla... Niye öyle dediniz ben 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı. Bzest dedi: Niye öyle dediniz ben 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı. Genişletmek için tıkla... luthermartin dedi: Hocam almayın bozuk gönderiyorlar. Stebph dedi: Wish üzerinden ürün alınmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Arocyn dedi: Wish'den hiçbir şey almayın derim uğraşmaya değmez. Boşa para vermeyin üç kağıtçı siteye. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... V10 kulaklık var en son aldığım hiç 1 arızası olmadı kullanıyorum çok rahat daha önceden kıyafet sandalye saat bile almıştım. Son düzenleme: 14 Ocak 2021
Arocyn dedi: Wish'den hiçbir şey almayın derim uğraşmaya değmez. Boşa para vermeyin üç kağıtçı siteye. Genişletmek için tıkla... Niye öyle dediniz ben 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı. Bzest dedi: Niye öyle dediniz ben 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı. Genişletmek için tıkla... luthermartin dedi: Hocam almayın bozuk gönderiyorlar. Stebph dedi: Wish üzerinden ürün alınmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Arocyn dedi: Wish'den hiçbir şey almayın derim uğraşmaya değmez. Boşa para vermeyin üç kağıtçı siteye. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... V10 kulaklık var en son aldığım hiç 1 arızası olmadı kullanıyorum çok rahat daha önceden kıyafet sandalye saat bile almıştım.