Wish'in usulsüz GTX 1050 Ti satışı

İlker Yavuz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben altta vermiş olduğum siteden GTX 1050 Ti (sözde) siparişi verdim, fakat sonradan fark ettim ki GTX 1050 Ti'da VGA çıkışı bulunmuyor ama satıcının fotoğraflarında özellikle belirtilerek VGA çıkışı var. Bu ürün usulsüz satıldığından paramı geri almak istiyorum fakat işlemden 2-3 saat sonra baktım ki işleme koyulmuş diyor. Hal böyleyken iade edemiyorum, ne kargolanmış ne başka bir işlem görmüş fakat iade edilmiyor. Kargo bana gelecekmiş, ben geri göndercekmişim, kargo ücreti benden kesilcekmiş falan yalandan masraf. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ürün: New GTX1050Ti Graphics Card 4G DDR5 Desktop Graphics Card Computer Independent HD Game | Wish

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ayıkamadım. Acaba alıp kullansam ne olur en azından 2. el 750 ye alacağım bi ekran kartına denk olur mu?
bide wish buna nasıl fırsat veriyor? Adam resmen dolandırıyor nasıl göz yumuyolar buna ya.
Aliexpress gibi site işte ne olduğu belli değil. Böyle olaylar çok oluyor genellikle 1050 ti, GTX 960 gibi kartlarda yapılıyor ama hepsi de aynı soğutma sistemi olduğu için artık çok fazla kandıramıyorlar. Bilgisi olmayan da 1 kere oltaya geliyor sonrası zaten malum.

Peki şimdi ben bunu nasıl iptal edicem? Wish sözde iade süresi bitti diyor. Satıcının daha haberi yok ürünün sipariş edildiğinden. İllaha ürünün elime kadar gelmesi sorna geri mi gitmesi gerekiyor. Hal böyle olunca güvenmiyorsun, satıcı ürünü iade kabul etmezse para iadesi olmazsa işe bak. Daha kargoya çıkmamış 17 si gösteriyor kargolanacağı gün. Bunu herhangi bir şekilde iptal edemem mi? yardım edebilecek var mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı