Witcher 1-2-3 sırayla oynanır mı?

Makaleler
15
Arkadaşlar Witcher 3 oynayasım var ama 1-2-3 olarak gideyim diyorum. Save dosyasını oyunlar arasında kullanmak fayda ediyor mu? İtem veya level - para konusunda işe yarıyor mu? Yoksa oynayıp geçeceğim.

Witcher 1 hikayesi için oynanır mı?

Evet, tabii ki oynanır. Seriyi merak ediyorsan, hiçbirini atlamadan, kaçırmadan oynamak istiyorsan, kesinlikle oyna. Ancak eski oyunları oynama alışkanlığın varsa oynamalısın. Save dosyalarının sonraki oyunlara etkisi var ve hikayesi kesinlikle değer. Seriyi ikinci kez bitirmiş biri olarak, bana göre sıralama şöyle: The Witcher 1 > The Witcher 3 > The Witcher 2.

Witcher 1 hikayesi için oynanabilir. Sadece oynanış yönünden bir tık sıkıntılı. İkinci oyunu, birinci oyununa nazaran daha iyi de birinci oyununa bir Remake gelse iyi olacak. Yanlış değilsem, üstüne de çalışılıyordu diye hatırlıyorum.

Evet, Unreal Engine 5 ile geliştiriyorlar ve Polaris (yani yeni Witcher oyunu) çıktıktan sonra çıkacak.

@Umut000, yapıyorlar bu işi yav. Witcher 1'e sağlam bir Remake gelse tadından yenmez. CD PROJEKT'e güvenim tam, o konuda iyi.

O zaman 1'den başlayayım kayıt dosyasını kullanırım hep. Bana ne faydası olur?

O zaman 1'den başlayayım kayıt dosyasını kullanırım hep. Bana ne faydası olur?

Oynanış yönünden kanser olmam diyorsanız başlayabilirsiniz. Hatta doğrudan birinci oyunuyla başlasanız da olur çünkü üçüncü oyunundan oynamaya başlarsanız, bu sefer birinci oyunundan beklentiyi yüksek tutarsınız ve muhtemelen oyundan keyif almazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…