Sürprizbozan Witcher 1-2 Ciri Nerede?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TayoO_

Kilopat
Daha fazla  
Witcher 3'ü önceden sadece 1 ve 2'nin özetini okuyarak bir kere bitirmiştim ve çok güzel gelmişti, şimdi diziyle birlikte kitapların da özetlerini okudum ve oyuna tekrar başladım. Ancak bir sorum var, anladığım kadarıyla ilk oyun hafızasını kaybetmiş Geralt'ın Ciri tarafından kurtarılıp Kaer Morhen'e bırakılması ile başlıyor ve ilk iki oyunda Ciri yok, anlamadığım kısım ise Witcher 3'de Geralt ve Emhyr Var Emreis konuşurken Ciri tekrar gelmiş gibi şeyler geçiyor, Ciri neredeydi de geldi ki?

Ciri tekrar gelmiş gibi şeyler geçiyor, Ciri neredeydi de geldi ki?
Geleceğe gittiğini söylüyor, Easter Egg. Cyberpunk 2077 için varolduğunu düşünüyorum.

Dünyalar arası seyahat ediyor diye biliyorum. Büyük ihtimalle Wild Hunt'tan kaçmak için. Fakat neden döndüğü konusunda bir bilgim yok. Geralt'ın da Emhyr sayesinde haberi oluyor. 1 ve 2. oyunda Ciri yok. Zaten ilk 2 oyunda amacımız Ciri'yi bulmak falan değil. Zaten onun çok uzaklara gittiğini ve bir daha dönmeyeceğini düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…