Witcher 1-2 oynanır mı?

Ben ilk oyunun hikayesini daha çok severim. Ama oynanış olarak iyi eskimemiş bir oyun. Eğer oynayacaksan kolay seviyede oynamanı öneririm. Ya da hikayesini izleyip geçmeni öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Witcher 2 biraz daha oyun motoru demosu tadında olduğunu söyleyebilirim. İlk oyun kadar tatmin eden bir hikayesi yok. Ya da 3. oyun kadar detaylı bir harita, oynanış ve yan görevlere sahip değil.

Bu arada ben de Witcher 1 140 saat civarı oynadım. İki kere bitirdim ve ek olarak sunduğu görevlere de göz attım. Oyun dövüş sistemi baya sorunlu, farklı bir oyun motoru ve ilk deneyimleri olduğundan optimizasyon özürlü, haritalar dar olduğunda silah yağlama vb. pek avantajı kalmıyor. Bir yerden bir yere yürümek oyun süresini gereksiz uzatıyor.

Şahsen Geralt'ın kişisel hikayelerinden dolayı Witcher 3 ana hikayesini gram sevmem. Ama Witcher 1 beri gelişen evren hikayesini bayılırım. Hatta bir sonraki Witcher oyununda Efsunger yerine evrene ait başka bir karakter oynamak isterim. Büyücü, savaşçı, kral yani oyunun biraz daha Sandbox RPG dönmesini çok istiyorum.

Witcher 1, kimisine göre oynanmayacak derece kötü bir oyun. Kimine göre ortalama altı bir oyun ve kimine göre ise çok güzel bir oyun. Bana soracak olursan ortalama altı bir oyun, hikayesi fena değil.

Witcher 2 ise bence Witcher 3'den daha iyi daha gerçekçi bir oyun, ancak Witcher 3 oynarken daha çok zevk alıyorum doğrusu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı