Shagrat313 Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 116 20 Haziran 2020 #1 Sağlıklı günler. GOG üzerinden üçüncü oyunu almıştım. Diğer iki oyunu da almayı düşünüyorum. GOG üzerinden birinci oyunu bitirince ikinci oyuna direkt o Save ile sorunsuz bir şekilde devam edebilir miyim? Dosya importlamam gerekir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2020
Sağlıklı günler. GOG üzerinden üçüncü oyunu almıştım. Diğer iki oyunu da almayı düşünüyorum. GOG üzerinden birinci oyunu bitirince ikinci oyuna direkt o Save ile sorunsuz bir şekilde devam edebilir miyim? Dosya importlamam gerekir mi?
Y yılmazmorgül Femtopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 41 20 Haziran 2020 #2 Hayır, ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ek: İlk oyunun kayıtlarını ikinciye aktarınca kılıçlar geliyordu sanırsam.
Hayır, ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ek: İlk oyunun kayıtlarını ikinciye aktarınca kılıçlar geliyordu sanırsam.
rak129 Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #3 Evet, doğrudan aktararak devam edebilirsin.