E ErdemKSP Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Bilinmeyen iksir diye bir şey içtim etrafımda mor daireler dönüyor. Oyun aşırı yavaşladı FPS 400 gösteriyor. Bu iksirin etkisini nasıl yok edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2021
Bilinmeyen iksir diye bir şey içtim etrafımda mor daireler dönüyor. Oyun aşırı yavaşladı FPS 400 gösteriyor. Bu iksirin etkisini nasıl yok edebilirim?
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 28 Ocak 2021 #2 White Honey vardı galiba ilk oyunda da. Bütün iksir etkilerini yok ediyordu. Elinizde varsa onu için. Yoksa meditasyon yapıp zamanı ileri sarmak dışında bir çözümü yok diye hatırlıyorum.
White Honey vardı galiba ilk oyunda da. Bütün iksir etkilerini yok ediyordu. Elinizde varsa onu için. Yoksa meditasyon yapıp zamanı ileri sarmak dışında bir çözümü yok diye hatırlıyorum.
Satanay Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 777 Makaleler 1 Yer Ege Bölgesi 28 Ocak 2021 #3 ErdemKSP dedi: Oyun aşırı yavaşladı FPS 400 gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam beyaz bal kullanın, düzelecektir. İngilizce oynuyorsanız sanırım tarifi "vitriol + rebis + aether."
ErdemKSP dedi: Oyun aşırı yavaşladı FPS 400 gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam beyaz bal kullanın, düzelecektir. İngilizce oynuyorsanız sanırım tarifi "vitriol + rebis + aether."
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 28 Ocak 2021 #4 "Beyaz Bal" iksiri, tüm iksirlerin etkenlerini ortadan kaldırır. Yapıp içebilirsin. Ek olarak, ilk oyunda meditasyon var mı bilmiyorum ama eğer varsa, 1 saatliğine meditasyon yaparak etkisini geçirebilirsin.
"Beyaz Bal" iksiri, tüm iksirlerin etkenlerini ortadan kaldırır. Yapıp içebilirsin. Ek olarak, ilk oyunda meditasyon var mı bilmiyorum ama eğer varsa, 1 saatliğine meditasyon yaparak etkisini geçirebilirsin.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 28 Ocak 2021 #5 strigoi dedi: ilk oyunda meditasyon var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Var var. Hatta iksir üretebilmek için meditasyon yapmak gerekiyor ilk oyunda. Bu açıdan biraz daha lore-friendly hatta. Birkaç kere kapılardan geçince vs de zaman ilerliyor iksir etkisi geçiyor.
strigoi dedi: ilk oyunda meditasyon var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Var var. Hatta iksir üretebilmek için meditasyon yapmak gerekiyor ilk oyunda. Bu açıdan biraz daha lore-friendly hatta. Birkaç kere kapılardan geçince vs de zaman ilerliyor iksir etkisi geçiyor.
E ErdemKSP Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #6 Teşekkürler.