Witcher 1 kedi iksiri nasıl yapılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar Witcher 1'de ilk bölümdeyim. Mağaraya girmem gerek fakat aşırı karanlık. Kedi iksiri yapmak istiyorum ama bir türlü beceremedim yahu. 1 yeşil 2 sarı şey lazım sanırım. Topluyorum bitkilerden ama olmadı yani yapamadım. Birisi bana açık açık şunu şunu yap diyebilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
"Olmuyor" dediğiniz nasıl olmuyor? Dediğiniz gibi herhangi bir iksir kaynağı ve 1 Rebis (yeşil), 2 Quebrith (sarı) içerikli herhangi bir bileşen kullanarak yapabilmeniz lazım.

Oyun içinde Kedi formülünü bilmiyor sayılıyor olabilir misiniz, o yüzden envanterde "Bilinmeyen iksir" olarak çıkıyordur belki. Yaptıktan sonra bilinmeyen iksir olarak çıkıyorsa, bi' kere içtikten sonra ileriki yapışlarınızda "Kedi" olarak çıkar.

Yine de olmazsa meşale kullanabilir (yaratık çıktığında kılıca geçin) ya da oyun içi ayarlardan parlaklığı kökleyebilirsiniz. Ben hep parlaklık arttırarak bi' kere bile Kedi kullanmadan idare etmiştim.

Son düzenleme:
Kanka sorun çözdüldü. ki nasıl çözüldüğünü bilmiyorum ama artık yapabiliyorum. sanırım malzemeler uyuyor. Witcher 1 hakkında bilgili isen birkaç şey daha sorabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…