Elsun Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 268 1 Nisan 2020 #1 Merhabalar, daha önceden Witcher 1 oynamadım. Bugün Witcher 2'ye başlayacağım ama 1'in özetini izlemek istiyorum. Böyle bir video var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2020
Merhabalar, daha önceden Witcher 1 oynamadım. Bugün Witcher 2'ye başlayacağım ama 1'in özetini izlemek istiyorum. Böyle bir video var mıdır?
dionysoss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 1.321 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2020 #2 Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2020 #3 Youtube'ye "witcher 1 hikayesi türkçe" yaz videolar çıkıyor. Sakın okumadan 2 veya 3'ü oynama ben oynadım hiç sevmedim oyunu. Yani Witcher3'de sağda solda yaratık kesiyordum hikaye hiç sarmamıştı.
Youtube'ye "witcher 1 hikayesi türkçe" yaz videolar çıkıyor. Sakın okumadan 2 veya 3'ü oynama ben oynadım hiç sevmedim oyunu. Yani Witcher3'de sağda solda yaratık kesiyordum hikaye hiç sarmamıştı.