Witcher 1 oynanır mı?

Yer
Türkiye
Şimdi "bir sürü konu var veya ben hikayesini okuyup ikiye geçtim." Demeyin. Ben kitap serisini okuyorum ve çok zevk alıyorum. Witcher 2'yi almayı unutmuşum ama 3'ü GOTY olarak aldım. Grafikleri ve hikayesi çok mu kötü?

Grafikleri ve hikayesinden çok oynanışı deli ediyor. Hikayesi gayet güzel, grafikleri de dönemine göre iyi ama ...

Şahsen ben 1. oyunun %1'ini oynamışımdır, çünkü dövüş mekanikleri bana kötü geldi ben de 2'den başladım. Bence oyunun grafik ve hikayesine denecek yok lakin dövüş mekanikleri sıkıntı. Witcher evrenine zaten hakimsin, oynayıp oynamamak sana kalmış.

Oynanır ve oynamalısın. Oynayış deli falan da etmiyor çok basit bir oynayışı var o da şu; "Basılı TUT!" benim ilk oynadığımda(w3 yoktu o zaman) aşırı hoşuma gitmişti bu kolaylık çünkü mekanikten çok hikayesi ile RPG olması ile ilgileniyordum. Açık dünyada gezmesi insanların dinlemesi bile başlı başına zevkli zaten, kitap gibi okuyorsun oyunu yetenek ağacı falan, envanter sistemi de var kendince zamanına göre gayet iyi bir sistem olarak. Hem Witcher2 Witcher1'in tam olarak bittiği yerden başlıyor. Bence kesinlikle oynamalısın bir çok detay ve ince işçilik var eski bir oyun olmasına rağmen.

Hikayesi güzel. Bir nevi dedektifçilik oynuyormuş gibi gittiğiniz şehirlerde sorular sorarak oyun başında yaşadığınız şeylerin sebebini öğrenmeye çalışıyorsunuz. İngilizceniz iyi değilse türkçe yamayla oynamanızı öneririm. Grafikler kötü. Oynanış namına ben bir şey bulamadım. Düşman görünce sol tıka basıyorsun, sarı bir işaret çıkınca bir daha basıyorsun(işaret sarı olmayabilir ama bir şey çıkıyordu), çıkınca bir daha... Böylece kombo yapmış oluyorsun. Bir de düşman tiplerine göre kedi duruşu, kurt duruşu gibi şekiller sokuyorsun kendini. Ben oynamış beğenmiştim ama eskiliğini hissettiriyor. Yaklaşık yan görevlere çok bulaşmadan 30 saatte bitirmiştim.

Kontrollere alışmam çok zor olmuştu. Hikaye olarak oldukça güzel ancak grafikler pek iç açıcı değil. Bence oynanır. Özellikle sadece 3'ü oynamaktan çok daha mantıklı bir hareket olur.

Oynanır hem de çok güzel oynanır. Başta zorluk çekmiştim, kontrolü biraz zordur ama konu witcher olunca takmadım oynamama baktım. Hatta başına oturunca 3'ünü birden bitirmiştim, baya uzun sürdü.

Hikaye olarak 3'ten daha iyi. Oynanış ise alıştıktan sonra kolay. Bence oynayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…