Witcher 1 oynanır mı?

Tıklıyorum tıklıyorum bir şey vapmıyor. Rastgele tuşlara basıyorum öylesine kılıç sallıyor.
Başlangıçta bi eğitim yeri vardı diye biliyorum ama isterseniz yine bir internete de göz gezdirin siz. Hikaye olarak gerçekten iyi bir oyun çünkü.

Oynanış olarak diğer Witcher oyunlarına göre sönük kalıyor ama oynanış kötüden ziyade dediğiniz gibi alışma üzerine. Genel oynanıştan daha farklı olduğu için kötü kalıyor ama kendi klasmanında çok abartı kötü kaldığı bir yer yok bana kalırsa. Saç baş yoldurmuyor öyle diyeyim

Nasıl abartıldığı kadar değil reisim? Kılıcı LOL oyunundaki Jax'ın e si gibi savuruyor. Yrden'i falan söylemiyorum bile.
Yani doğru aslında bir şey diyemedim. Alışınca o kadar kötü gelmiyor diye demiştim .

Tıkladığın zaman animasyonu beklemen gerektiğini oyunun 2. saatinde öğrenmiştim ama sonra sardı beni en azından combatı diğer döneminin oyunlarından daha farklıydı

Hikayesi iyidir hikaye için oynanır, dövüş sistemi kötü ama modlarla değişmiş düzelmiş olabilir. Modlarına bakıp deneyebilirsiniz.

Türkçe yamayı nereden indirdin ?

Türkçe yamayı nereden indirdin ?
Buradan indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…