S sagaha Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 28 14 Eylül 2024 #1 İyi bir bilgisayardan Witcher 1 oynuyorum ama bazen hafiften kasıp oyundan atıyor, nedenleri neler acaba? Save dosyası çoksa atar diyorlar ama save dosyası 3 dosyayı geçmiyor, oyunu oynayanlarda böyle bir şey oldu mu acaba?
İyi bir bilgisayardan Witcher 1 oynuyorum ama bazen hafiften kasıp oyundan atıyor, nedenleri neler acaba? Save dosyası çoksa atar diyorlar ama save dosyası 3 dosyayı geçmiyor, oyunu oynayanlarda böyle bir şey oldu mu acaba?
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.254 Çözümler 4 14 Eylül 2024 #2 Witcher 2 oynarken Quick Save esnasında atma sorunu çok yaşadım fakat ilk oyunda böyle bir şey yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Oyununuz orijinal miydi? Artı 0 Eksi
Witcher 2 oynarken Quick Save esnasında atma sorunu çok yaşadım fakat ilk oyunda böyle bir şey yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Oyununuz orijinal miydi?
KS KS S sagaha Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 28 14 Eylül 2024 #3 yaboxo4824 dedi: Witcher 2 oynarken quick save esnasında atma sorunu çok yaşadım fakat ilk oyunda böyle bir şey yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Oyununuz orijinal miydi? Genişletmek için tıkla... Normalde Steam hesabımda orijinali vardı ama arkadaşıma vermiştim hesabımı o yüzden bu sefer indirerek oynadım. Artı 0 Eksi
yaboxo4824 dedi: Witcher 2 oynarken quick save esnasında atma sorunu çok yaşadım fakat ilk oyunda böyle bir şey yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Oyununuz orijinal miydi? Genişletmek için tıkla... Normalde Steam hesabımda orijinali vardı ama arkadaşıma vermiştim hesabımı o yüzden bu sefer indirerek oynadım.