DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 2 Nisan 2021 #11 Ben oyunun 3 tane olduğunu bilmiyordum direkt 3'ü bitirdim.
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 2 Nisan 2021 #12 MEHMET SYCK dedi: Witcher 1 ve 2'yi oynamadan direk 3. oyunu oynamak mantıklı mı? Yoksa ilk seriden mi başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunları izlemelisin. Bunları izleyip oyuna başlarsan hikayeyi daha çok anlayacağın için daha çok zevk alırsın.
MEHMET SYCK dedi: Witcher 1 ve 2'yi oynamadan direk 3. oyunu oynamak mantıklı mı? Yoksa ilk seriden mi başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunları izlemelisin. Bunları izleyip oyuna başlarsan hikayeyi daha çok anlayacağın için daha çok zevk alırsın.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #13 1.oyunu oynadım, biraz'da korkuyordum, yetenek hilesi yaptım sadece. Oyun çok güzeldi. Mekaniklere alışmak biraz zor tabi.
1.oyunu oynadım, biraz'da korkuyordum, yetenek hilesi yaptım sadece. Oyun çok güzeldi. Mekaniklere alışmak biraz zor tabi.
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Nisan 2021 #14 Nasıl istersen ama 1 ve 2'nin özetini izle sonra 3'e geç böyle daha iyi olur.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #15 Sen nasıl istersen ama ben ilk oyunları oynaman taraftarıyım. Eğer oynamazasan okuyabilirsin.
mesedian1234 Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #16 MEHMET SYCK dedi: Witcher 1 ve 2'yi oynamadan direk 3. oyunu oynamak mantıklı mı? Yoksa ilk seriden mi başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... 2-3'ü oyna 1'i oynamana gerek yok 2 serisi de birbirinden eğlenceli.
MEHMET SYCK dedi: Witcher 1 ve 2'yi oynamadan direk 3. oyunu oynamak mantıklı mı? Yoksa ilk seriden mi başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... 2-3'ü oyna 1'i oynamana gerek yok 2 serisi de birbirinden eğlenceli.
D DuvarYkn132 Femtopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #17 Hiçbirşey anlamazsınız.1 ve 2 yi oynadıktan sonra anlamış olacağınız için 3'ü zevk alarak oynarsınız.
Hiçbirşey anlamazsınız.1 ve 2 yi oynadıktan sonra anlamış olacağınız için 3'ü zevk alarak oynarsınız.
homeros1 Megapat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #18 DenizED dedi: Ben oyunun 3 tane olduğunu bilmiyordum direkt 3'ü bitirdim. Genişletmek için tıkla... Oyunun adı witcher 3
DenizED dedi: Ben oyunun 3 tane olduğunu bilmiyordum direkt 3'ü bitirdim. Genişletmek için tıkla... Oyunun adı witcher 3