S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #11 imnotagamer dedi: Steam Community :: Guide :: The Witcher 1 Geniş Özeti Keyifli okumalar dilerim. lorekeeper'dan faydalanılmıştır.... steamcommunity.com Steam Community :: Guide :: The Witcher 2 Geniş Özeti Keyifli okumalar dilerim. lorekeeper'dan faydalanılmıştır.... steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bunlar güzelmiş 1. oyununu oynamadan 2 ve 3'ü bitirmiştim böylece 1. oyunu oynamadan telafi etmiş oluruz.
imnotagamer dedi: Steam Community :: Guide :: The Witcher 1 Geniş Özeti Keyifli okumalar dilerim. lorekeeper'dan faydalanılmıştır.... steamcommunity.com Steam Community :: Guide :: The Witcher 2 Geniş Özeti Keyifli okumalar dilerim. lorekeeper'dan faydalanılmıştır.... steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Bunlar güzelmiş 1. oyununu oynamadan 2 ve 3'ü bitirmiştim böylece 1. oyunu oynamadan telafi etmiş oluruz.
1 129592 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.896 Çözümler 2 23 Nisan 2022 #12 260112 dedi: İzlemek istemiyorum işte okumak istiyorum ya da kitabının nereden 3.oyuna başladığını söyleyebilecek varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... 3. oyunla kitapların alakası yok.
260112 dedi: İzlemek istemiyorum işte okumak istiyorum ya da kitabının nereden 3.oyuna başladığını söyleyebilecek varsa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... 3. oyunla kitapların alakası yok.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2022 #13 isimsizkahraman dedi: 3. oyun kitaplardan sonraki zamanı ele alıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt 3 oyun da kitaplardan sonrasını ele alıyor.
isimsizkahraman dedi: 3. oyun kitaplardan sonraki zamanı ele alıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt 3 oyun da kitaplardan sonrasını ele alıyor.