Witcher 1'de zırh görevini yapmak zorunda mıyız?

5Wxqw

Picopat
Daha fazla  
Witcher 1 5.bölüm de zırh görevi var. Onu yapmak zorunda mıyız? Ana hikaye ye bir katkısı var mı?

Yok. Ek görev olarak kalır listede. Meşhur bir zırh parçaları vardı sanırım bir mağara göreviydi o.

Zorunlu değil ve hikayeye bir katkısı yok. Ama oyunun en iyi ve son zırhı olduğu için uğraştığınıza değer, zor bi' görev değil.
Yine de size kalmış, oyunu nasıl oynayacağınızı söylemek bana düşmez.

Ayrıca 2. oyuna aktarabiliyorsunuz, ama pek bi' olayı yok. Başlangıç kısmından sonra kullanışlılığını yitiriyor.
Better Imported Items moduyla Birinci Bölüm boyunca kullanılabilecek hale getirebilirsiniz.

O görevde bug da vardı sanırım. Bir parçası mağarada vardı sanırım orada benim filmler kopuyordu. Elflerin mağarada kaldığı bölge olmalıydı tam hatırlıyorsam.
Rise of the White Wolf modu ile ve olmadan iki oynayışımda da bu görevde bi' sorun yaşamadım hocam. İlk parçasını Dördüncü Bölüm'de Berengar'dan duyup Göl Kenarı'ndaki bir mağarada mezarın içinde buluyorsunuz, diğer iki parça Beşinci Bölüm'de bataklıktaki iki mağara mezarda zaten.
Tarafsız (Neutral) oynadığımdan mı bilmiyorum, ama bu görevde hiç problem yaşamadım dediğim gibi. Yine de siz şanssızlık yaşamış olabilirsiniz, ona bir şey diyemem. @391065

Son düzenleme:

O görevde bug da vardı sanırım. Bir parçası mağarada vardı sanırım orada benim filmler kopuyordu. Elflerin mağarada kaldığı bölge olmalıydı tam hatırlıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…