Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ağustos 2022 #1 Oyunun açılmamasının nedeni nedir? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Logfile.rar drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Oyunun açılmamasının nedeni nedir? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Logfile.rar drive.google.com
Çözüm Y Y yika38 11 Ağustos 2022 @Dark Dean aynı dosya kaynaklı hata almışsınız. İşlemi tekrardan uygulayabilir misiniz? yika38 dedi: @Dark Dean emin olmamakla birlikte silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Yükleyin: DirectX İndirme Aracı Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın. Genişletmek için tıkla...
@Dark Dean aynı dosya kaynaklı hata almışsınız. İşlemi tekrardan uygulayabilir misiniz? yika38 dedi: @Dark Dean emin olmamakla birlikte silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll Yükleyin: DirectX İndirme Aracı Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın. Genişletmek için tıkla...
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 9 Ağustos 2022 #2 witcher2.EXE için rapor oluşturabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ağustos 2022 #3 Bu gönderdiğim Witcher 2 için. Witcher 2 Launcher'ı. yika38 dedi: witcher2.EXE için rapor oluşturabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bu gönderdiğim Witcher 2 için. Witcher 2 Launcher'ı. yika38 dedi: witcher2.EXE için rapor oluşturabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 9 Ağustos 2022 #4 Dark Dean dedi: Bu gönderdiğim Witcher 2 için, Witcher 2 Launcher'ı. Genişletmek için tıkla... Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız? Raporda bir sorun göremedim. Artı 0 Eksi
Dark Dean dedi: Bu gönderdiğim Witcher 2 için, Witcher 2 Launcher'ı. Genişletmek için tıkla... Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız? Raporda bir sorun göremedim.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 9 Ağustos 2022 #5 Foruma bunun için eklenen eklentiye göz attınız mı ? Yeni analiz www.technopat.net Artı 0 Eksi
KS KS Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ağustos 2022 #6 yika38 dedi: Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde Witcher 1'de açılmıyor. İlk başta Witcher 2 için açmıştım. Onaylanmadan Witcher 1 için de raporu yüklenmiştim. Ama Witcher 2 olarak onaylanmış. Witcher 1 için ayrı konu açmalı mıyım? ihydrogeni dedi: Foruma bunun için eklenen eklentiye göz attınız mı? Yeni analiz www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hiç görmemiştim. Artı 0 Eksi
yika38 dedi: Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde Witcher 1'de açılmıyor. İlk başta Witcher 2 için açmıştım. Onaylanmadan Witcher 1 için de raporu yüklenmiştim. Ama Witcher 2 olarak onaylanmış. Witcher 1 için ayrı konu açmalı mıyım? ihydrogeni dedi: Foruma bunun için eklenen eklentiye göz attınız mı? Yeni analiz www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hiç görmemiştim.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 9 Ağustos 2022 #7 @Dark Dean evet, witcher2.exe için rapor oluşturmanız gerekiyor, Launcher için değil. Artı 0 Eksi
KS KS Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ağustos 2022 #8 yika38 dedi: @Dark Dean evet, witcher2.exe için rapor oluşturmanız gerekiyor, Launcher için değil. Genişletmek için tıkla... Ama exe dosyası yok. Artı 0 Eksi
yika38 dedi: @Dark Dean evet, witcher2.exe için rapor oluşturmanız gerekiyor, Launcher için değil. Genişletmek için tıkla... Ama exe dosyası yok.
Berjriko Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #9 Dark Dean dedi: Ama exe dosyası yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarına girip bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Dark Dean dedi: Ama exe dosyası yok. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarına girip bulabilirsiniz.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 9 Ağustos 2022 #10 Dark Dean dedi: Ama .exe dosyası yok. Genişletmek için tıkla... Sadece söylediğim .exe için raporu oluşturun, yeterli. E:\Oyunlar\The Witcher 2 - Enhanced Edition\bin\witcher2.exe dizininde ilgili dosya bulunuyor. Artı 0 Eksi
Dark Dean dedi: Ama .exe dosyası yok. Genişletmek için tıkla... Sadece söylediğim .exe için raporu oluşturun, yeterli. E:\Oyunlar\The Witcher 2 - Enhanced Edition\bin\witcher2.exe dizininde ilgili dosya bulunuyor.