Arkadaşlar merhabalar öncelikle, benim sorunum yaklaşık 1 aydır çözmeye çalıştığım bir sorun ve Technopat YouTube kanalında olan çözümü denediğimde 'process monitör' adlı uygulamada farklı sorunlar ortaya çıkıyor ve bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. ( Oyun Steam platformunda) korsanı da denedim fakat aynı sorunlar orada da var.
Ve oluşturduğum winrar yani logfile dosyasını da nereye nasıl atacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Onlardan birisi hatalıysa hiçbir işe yaramaz. Onların yaptığı isimen var mı yok mu diye tespit edip bulamadıklarını kurmak. Hatalı olan silinmezse sürekli aynı hata devam eder.
Onlardan birisi hatalıysa hiçbir işe yaramaz. Onların yaptığı isimen var mı yok mu diye tespit edip bulamadıklarını kurmak. Hatalı olan silinmezse sürekli aynı hata devam eder.
Program listesinde adi olanlari kaldirip tekrar kuruyor. Adi gecmiyorsa, hatali kurulumsa zaten dosyalarin uzerine yazdigi icin onlari duzeltiyor. Registry hatalarinda pek basarili degil.
Program listesinde adi olanlari kaldirip tekrar kuruyor. Adi gecmiyorsa, hatali kurulumsa zaten dosyalarin uzerine yazdigi icin onlari duzeltiyor. Registry hatalarinda pek basarili degil.
Verdigim linkte paket olarak sistem guncelleme yazilimi var. DirectX, DotNET, C++ gibi genel sistem kutuphanelerini otomatik olarak sisteme yukluyor. Bunu yukleyip sonucunu bildirirsen yorum yapabilirim.
Arkadaşlar ben çözümü buldum fakat başka bir sorunla daha karşılaştım. Bunu kendim yarattım.
Şimdi ben çözüm olması için oyunun crackli yani korsan versiyonunu indirdim ve onu hem ayrı yükledim hem de Steam'in üzerine kurdum. Sorunumu çözünce normal crackli olan açıldı fakat Steam'li olan yani orijinal olan açılmıyor. Ne yapabilirim? Oyunu kaldırıp tekrar mı yükleyeyim?