Witcher 2 2. partta geralt kamptan çıkarken idam ediliyor

İşletim sistemi
Windows 10
Gizlice kampa girip kralın cadirini bulun ve o cadira gizlice girip kral ile konuşun.
Kampa gizlice girmezseniz o ufak rampayı çıktıktan sonra oradaki adamlarla dövüşmeye kalkarsanız oluyor.

Komik olan ne var anlamadım açıkçası. Böyle emoji konulduğunda sormam normalde ama ben sadece soru sordum sizin aksinize. Siz soruya karşı genel bir soru sormuşsunuz 🤷🏻🤦🏻.
Şu soru çok komik geldi.
Oyununuz orijinal ve güncel mi?
Korsan oyunculuğa karşı önlem alan oyunlar var tamam ama böyle bir önlem alınmayacağı için hahaha emojisi attım.

Şu soru çok komik geldi.

Korsan oyunculuğa karşı önlem alan oyunlar var tamam ama böyle bir önlem alınmayacağı için hahaha emojisi attım.

Küçümseyici gibi geldi, eğer değilse kusura bakmayın. 2. oyunu oynamadım ama korsan oyunlara karşı alınan önlemler olduğu için ya da bazen oyunların güncel olsun olmasın misal yaptığın şeyi saymayıp hata yaratabiliyor. Genel olarak komik ama arkadaş cevabını yazmış, normal bir durummuş :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı