Oyun Witcher 2,70TL, Witcher 2 4,65TL

Bana da oyunu yolla be hocam

Cp2077'de indirimde. CD red project iyi indirim yapıyor. Patron çıldırmış

Bu ikiliyi oynamadan witcher 3 oynarsam çok kaybım olur mu?

Sırf destek olmak için hepsini almıştım. ( hoş 2₺ ile CEO’s su bile alamam ama olsun )

Bu ikiliyi oynamadan Witcher 3 oynarsam çok kaybım olur mu?

Witcher 1'in hikayesini izleyin hocam Witcher 2 ise oynanabilir seviyede bence , sadece hikayeden giderek 16 saatte bitirebilirsiniz.

Tamam hocam direk Discord versem oradan Steam ekleseniz.

Bu oyunları artık şu zamana kadar almayan ayıp etmiştir. Alıp oynanması gereken oyunlar. Bilgisayarımı geliştirdiğim zaman direk oynayacağım.

Bu oyunları artık şu zamana kadar almayan ayıp etmiştir. Alıp oynanması gereken oyunlar. Bilgisayarımı geliştirdiğim zaman direk oynayacağım.
Witcher 1 oynamayan ayıp etmemiş hatta bir noktada kendine iyilik yapmıştır. Gerçekten eski ve artık kötü bir oyun hocam. Witcher 2 yine oynanıyor.

Witcher 1 oynamayan ayıp etmemiş hatta bir noktada kendine iyilik yapmıştır. Gerçekten eski ve artık kötü bir oyun hocam. Witcher 2 yine oynanıyor.

Genel olarak Witcher serisinden bahsettim. 1 tabii ki sıkıntılı bir oyun. Remake gelince pahalı olmazsa alır onu oynarız. (ya da gizli saklı yollara başvurarak )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…