Witcher 2 Bilinmesi Gereken Ana Karakterler

• Konuyu başlatan Ctvxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3.233
Makaleler
4
Witcher 2'yi en son oynayalı uzun zaman geçmişti şimdi devam ediyorum kaldığım yerden o yüzden biraz karışık geldi karakterler. Spoiler vermeden bilinmesi gereken ana karakterleri özetleyebilir misiniz? (Geralt, Yenneffer, Triss, Kral ve yardımcısı dışında) Özellikle düşmanları özetleyebilirseniz çok iyi olur. Spoiler vermeyin lütfen.

Kardeşim spoiler vermeden nasıl söyleceğiz? Oynayarak öğrenebilirsin? Şimdi ana düşmanın ismini vermem bile spoiler olur ki hatırlamıyorsan bu isimler sana bir şey ifade etmez. Anlatırsamda spoiler olur. Açıkçası amacını anlamadım.
Kayranı öldürdükten sonraki bölümdeyim, oraya kadar spoiler sorun olmaz anlatabilir misin sana zahmet?
Baştan başla bence de. Geçen gün bir spoiler yedim, kafamı duvara vura vura unutmaya çalışıyorum. 😂
Başlayamam şu ana kadar oynadığım yere kadar öğrensem yeter, bölümleri falan anlıyorum sadece karakterleri bilmiyorum hangi isim hangisine ait.

Bu konum sana bütün seri hakkında istedediğin bilgiyi verir.

Bu konum sana bütün seri hakkında istedediğin bilgiyi verir.

Spoiler yedim ama olsun. Bir de oyunda geçip orda geçmeyen bikaç karakter var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı