Witcher 2'de bölüm 2 biterken yola iorveth ile devam ediyorum, bölüm 3'e geldim ama direkt ana göreve gidince ejderhaya ölüyorum. Yan görevler ise çok sınırlı ve haritanın kalanına ulaşamıyorum. Roche ile devam edenler için Roche'un karargahı var ve oradan devam edebiliyorlar. Ne yapmam lazım? Para kasıp zırh da açamıyorum.
Chapter 3'te alabileceğim zırh geliştirmelerini alamıyorum çünkü haritada 2 Gargoyle bulmacasını çözdüm ama 3. ye gidemiyorum. Haritada çoğu yer kilitli. Ana görevi seçersem beni büyücü buluşmasında bekliyorlar.
Chapter 3'te alabileceğim zırh geliştirmelerini alamıyorum çünkü haritada 2 Gargoyle bulmacasını çözdüm ama 3. ye gidemiyorum. Haritada çoğu yer kilitli. Ana görevi seçersem beni büyücü buluşmasında bekliyorlar.
Gidip ejderha görevine girip işi bitirebilirim ama zırh almak istiyordum zorla para biriktirip alıcam sonra gidicem herhalde. Çünkü Gargoyle kontratı için haritanın diğer tarafına ulaşmama izin yok. İorventh'i seçince chapter 3'ün daha kısır olduğunu biliyordum. Ama ulaşmama izin vermiyor oyun verdiği yan görevi bitirmem için.