Arkadaşlar ekran kartım GT520M bu ekran kartından pek bir şey beklemiyorum ama her şey en düşükte ama yine FPS 20'lere geliyor. Bazı sahnelerde kasma gidiyor ama ışıklı ortamlar hep kasıyor buna yapabileceğim başka ayar falan var mı ya da indirebileceğim bir şey ?( Oyun Steam'den alındı. )
Önce "User.ini" dosyasını bul. GOG sürümünde "C:\Users\KullanıcıAdın\Documents\Witcher 2\Config" içinde. Steam sürümünde de aynı yerde olabilir. "User.ini" dosyasını aç. Dosya içinde "[Rendering]" yazan yeri gör. O kısımları aşağıdakiler ile değiştir:
Sonra dosyayı kaydet. "User.ini" dosyasına sağ tıkla; "Özellikler"ine tıkla. Dosyayı "Salt Okunur" (Read-only) olarak işaretle ki oyun bu dosyayı değiştiremesin. "Tamam"a tıkla ve oyuna gir. Ayarları değiştirmek istersen dosyayı salt okunur durumundan çıkarıp, değişiklikleri yapıp, tekrar salt okunur yapman gerekir.
Önce "User.ini" dosyasını bul. GOG sürümünde "C:\Users\KullanıcıAdın\Documents\Witcher 2\Config" içinde. Steam sürümünde de aynı yerde olabilir. "User.ini" dosyasını aç. Dosya içinde "[Rendering]" yazan yeri gör. O kısımları aşağıdakiler ile değiştir:
Sonra dosyayı kaydet. "User.ini" dosyasına sağ tıkla; "Özellikler"ine tıkla. Dosyayı "Salt Okunur" (Read-only) olarak işaretle ki oyun bu dosyayı değiştiremesin. "Tamam"a tıkla ve oyuna gir. Ayarları değiştirmek istersen dosyayı salt okunur durumundan çıkarıp, değişiklikleri yapıp, tekrar salt okunur yapman gerekir.
Önce "user. İni" dosyasını bul. GOG sürümünde "C:\Users\KullanıcıAdın\Documents\Witcher 2\config" içinde. Steam sürümünde de aynı yerde olabilir. "user. İni" dosyasını aç. Dosya içinde "[Rendering]" yazan yeri gör. O kısımları aşağıdakiler ile değiştir:
Sonra dosyayı kaydet. "user. İni" dosyasına sağ tıkla; "özellikler"ine tıkla. Dosyayı "salt okunur" (read-only) olarak işaretle ki oyun bu dosyayı değiştiremesin. "tamam"a tıkla ve oyuna gir. Ayarları değiştirmek istersen dosyayı salt okunur durumundan çıkarıp, değişiklikleri yapıp, tekrar salt okunur yapman gerekir.
Hocam bende 20 30 FPS arası alıyordum bunu yapınca bayağı bir yükseldi öncelikle ama şimdi çok hafif donmalar oluyor eğer onu da çözersm benimi 60 FPS stabil kalacak sizce nasıl yapabilirim?