Bu oto kayıt oyun bittikten ve Nilfgaard'ın Kuzey Krallıkları'nı işgal ettiğini gösteren ara sahneden sonra mı? Yani kayıt yükleme menüsünde seçebileceğiniz en son, en üstteki kayıt mı?
Eğer öyleyse 3. oyuna bu kaydı aktarın, çünkü en güncel ve son verdiğiniz kararların geçerli olduğu kayıt bu.
Değilse Letho ile konuşmanızdan önceki kayıttan başlayıp tekrar sona kadar oynayın. En son oluşan oto kaydı kontrol edin, kayıt yükleme menüsünde seçtiğinizde Loc Muinne harabelerinin resmi varsa kayıt aktarmak için bu kaydı kullanın.
O zaman dediğim gibi 3. oyuna aktarmak için bu autosave'i kullanın hocam. Kayıt klasörü ile oyun arasındaki tutarsızlık neden bilmiyorum, ama bu oto kaydın altında manuel kaydınız ya da bahsettiğim ara sahneden önceki bi' kayıt varsa yine onların yerine tercih edebilirsiniz.
Ben aktardığımda autosave_0295'ti, sizdeki 0195 bahsettiğim ara sahneden sonra alınmış bir kayıtsa sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ben de seçimler doğru şekilde aktarılmıştı.
Keyifli oyunlar şimdiden.
Bu oto kayıt oyun bittikten ve Nilfgaard'ın kuzey krallıkları'nı işgal ettiğini gösteren ara sahneden sonra mı? Yani kayıt yükleme menüsünde seçebileceğiniz en son, en üstteki kyayıt mı?
O zaman 3. oyuna bu kaydı aktarın, çünkü en güncel ve son verdiğiniz kararların geçerli olduğu kayıt bu.
değilse letho ile konuşmanızdan önceki kayıttan başlayarak tekrar konuşmayı deneyebilirsiniz. Autosave_0195 oluşacak mı diye kontrol edin.
Bu oto kayıt oyun bittikten ve Nilfgaard'ın kuzey krallıkları'nı işgal ettiğini gösteren ara sahneden sonra mı? Yani kayıt yükleme menüsünde seçebileceğiniz en son, en üstteki kyayıt mı?
O zaman 3. oyuna bu kaydı aktarın, çünkü en güncel ve son verdiğiniz kararların geçerli olduğu kayıt bu.
değilse letho ile konuşmanızdan önceki kayıttan başlayarak tekrar konuşmayı deneyebilirsiniz. Autosave_0195 oluşacak mı diye kontrol edin.