Çözüldü Witcher 2 kayıtlı dosyam Witcher 3'te görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BerkayDelen

Hectopat
Witcher 2 kayıtlı dosyamı Witcher 3'e aktarmak istiyorum fakat en son kayıtlı dosyam görünmüyor.

1684586886092.png

En son 15.00'da kaydım var fakat Witcher 3'te kayıtlı dosyamı aktarmak istediğimde en son 12.00 kaydı çıkıyor.

1684586941772.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İki kayıt dosyasının da ismi aynı zaten, aynı dosyalar bence. İkisi de autosave0194. görünen saatte bir yanlışlık olabilir.

Zaten kayıt aktarmanıza da gerek yok. Olası tüm seçenekleri size soru olarak soruyorlar. Kayıt aktarmanın başka bir avantajı yoktu diye hatırlıyorum.

Dövme vardı hem de Witcher 2 oynamışken save de aktarmak istedim.

Evet sanırsam Witcher 3'te saati yanlış gösteriyor.

1684588890802.png

0195 oldu save doğrudur diye tahmin ediyorum.
Bu oto kayıt oyun bittikten ve Nilfgaard'ın Kuzey Krallıkları'nı işgal ettiğini gösteren ara sahneden sonra mı? Yani kayıt yükleme menüsünde seçebileceğiniz en son, en üstteki kayıt mı?
Eğer öyleyse 3. oyuna bu kaydı aktarın, çünkü en güncel ve son verdiğiniz kararların geçerli olduğu kayıt bu.
Değilse Letho ile konuşmanızdan önceki kayıttan başlayıp tekrar sona kadar oynayın. En son oluşan oto kaydı kontrol edin, kayıt yükleme menüsünde seçtiğinizde Loc Muinne harabelerinin resmi varsa kayıt aktarmak için bu kaydı kullanın.

Evet dediğiniz ara sahneden başlıyor ve bitiyor fakat Witcher 3'te saati yanlış gösteriyor belki de save doğrudur.
O zaman dediğim gibi 3. oyuna aktarmak için bu autosave'i kullanın hocam. Kayıt klasörü ile oyun arasındaki tutarsızlık neden bilmiyorum, ama bu oto kaydın altında manuel kaydınız ya da bahsettiğim ara sahneden önceki bi' kayıt varsa yine onların yerine tercih edebilirsiniz.
Ben aktardığımda autosave_0295'ti, sizdeki 0195 bahsettiğim ara sahneden sonra alınmış bir kayıtsa sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ben de seçimler doğru şekilde aktarılmıştı.
Keyifli oyunlar şimdiden.

Son düzenleme:
Bu oto kayıt oyun bittikten ve Nilfgaard'ın kuzey krallıkları'nı işgal ettiğini gösteren ara sahneden sonra mı? Yani kayıt yükleme menüsünde seçebileceğiniz en son, en üstteki kyayıt mı?
O zaman 3. oyuna bu kaydı aktarın, çünkü en güncel ve son verdiğiniz kararların geçerli olduğu kayıt bu.
değilse letho ile konuşmanızdan önceki kayıttan başlayarak tekrar konuşmayı deneyebilirsiniz. Autosave_0195 oluşacak mı diye kontrol edin.

Bu oto kayıt oyun bittikten ve Nilfgaard'ın kuzey krallıkları'nı işgal ettiğini gösteren ara sahneden sonra mı? Yani kayıt yükleme menüsünde seçebileceğiniz en son, en üstteki kyayıt mı?
O zaman 3. oyuna bu kaydı aktarın, çünkü en güncel ve son verdiğiniz kararların geçerli olduğu kayıt bu.
değilse letho ile konuşmanızdan önceki kayıttan başlayarak tekrar konuşmayı deneyebilirsiniz. Autosave_0195 oluşacak mı diye kontrol edin.

Evet dediğiniz ara sahneden başlıyor ve bitiyor fakat Witcher 3'te saati yanlış gösteriyor belki de save doğrudur.

İki kayıt dosyasının da ismi aynı zaten, aynı dosyalar bence. İkisi de autosave0194. Görünen saatte bir yanlışlık olabilir.

Zaten kayıt aktarmanıza da gerek yok. Olası tüm seçenekleri size soru olarak soruyorlar. Kayıt aktarmanın başka bir avantajı yoktu diye hatırlıyorum.

İki kayıt dosyasının da ismi aynı zaten, aynı dosyalar bence. İkisi de autosave0194. görünen saatte bir yanlışlık olabilir.

Dövme vardı hem de Witcher 2 oynamışken save de aktarmak istedim.

Evet sanırsam Witcher 3'te saati yanlış gösteriyor.

1684588890802.png

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00