Witcher 2 Letho Savaşı geçilmiyor

Dadesutan

Hectopat
Yer
Tokyo-3
Daha fazla  
Meslek
Kara kılıç Ustası
Sinirden çatlayacağım. Letho ile yaptığım dövüşte geçemiyorum adamı. Daha başlar başlamaz çakıyor zaten. Doğru düzgün vuramıyorum bile. Taktiği var mı bu savaşın?

@Lyrinx ve @strigoi yardımcı olacaktır 😃
1.png

Kılıcını yağla ve Aard işaretini kullan, ben de çok zorlanmıştım ilk oynayışımda o adama. Sanki witcher değil de başka bir şey mübarek, ama şu video ile çözmüştüm olayı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Letho, oldukça kurnaz ve güçlü bir Witcher'dır. Şahların şahı Geralt efendimiz bile Letho'yu yenmekte zorlanıyor zaten :)

Letho, işaretleri fazlaca kullanan ve sert darbeler vuran bir Witcher. Ama bir zayıf noktası var, biraz hantal. Letho ile yakından savaşırsan büyük ihtimalle 3-5 vuruşa öleceksindir. Uzaktan, işaret ve iksirlerle savaşacaksın.

Letho genellikle Aard ve İgni işaretlerini kullanıyor. Letho ile arandaki mesafeyi uzak tutacaksın ki o işaret yaparken kaçma şansın olsun. Ek olarak, Letho ard arda birkaç saldırı yapıyor. Ve bu saldırıları devamlı tekrarlıyor. Letho saldırı yaparken arkasından yaklaşıp bir işaret patlat, ardından da güzelce darbelerini indir. Bu döngüyü sürekli tekrarla.

Canın azaldığında Quen basabilirsin. Aard işareti oldukça işe yarayacaktır. Olay bundan ibaret. İşaret attığında kaç, saldırı yaptığında arkasından yaklaş ve saldır. İyi vuran bir kılıcın da varsa 10 numara olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı