Çözüldü Witcher 2 Loc Muinne'deki Tüm Askerler Geralt'a Saldırıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Hangi krallıktan olduğu farketmeksizin Loc Muinne'deki tüm askerler gördüğü anda Geralt'a saldırıyor, Iorveth'e sunduğum tekliften olsa gerek. Askerlere bilerek yakalanacaktım ancak sonradan vazgeçtim, istesem askerlere görünmeden tünellerin altından gidebilirim ancak ben askerlerin bana saldırmamasını istiyorum. Verdiğim karardan pişman oldum yani, önceki saveye dönme dışında bir çözümü yok mu bunun? Witcher 3'te olsaydım biraz çabayla hepsini öldürürdüm ancak oynayan bilir bu oyunda bir düzine düşmanla bile baş etmek çok zor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda böyle bir deneme yaptım, iksir ve yağ kullansam işim biraz daha kolay olur ancak yine de hepsini öldüremem diye düşünüyorum. Zaten kılıcım güçlü olmasına rağmen çok az hasar yiyorlar, Witcher 3'te olduğu gibi bu oyunda da muhafızlar OP sanırım. Bir de çoğunun kalkanı var, vuruşlarımı engelliyorlar ve sersemletiyorlar.

Oyunda herhangi bir hata yok hocam, Loc Muinne'deki askerler Geralt'ı gördükleri gibi saldırıyor. Ben de Iorveth'in yolundan gittiğimde bu durum oldu. Saklanarak gitmeyi deneyebilirsiniz. Onun dışında eğer çok kasarsanız düşmanlar öldürülebiliyor fakat çok kasmanız gerekiyor. Sıkıntılı oluyor o da.

Belki bir kod ile falan değişebiliyordur fakat hiç denemedim. Eski savelere dönerseniz de o save çok geride kaldığı için iş bir taraftan sonra sıkıcı hale gelecektir.

20 dakika önceki saveye döndüm, Iorveth'e tutuklanma planından bahsetmememe rağmen askerler bana saldırdı. Oyunlarda gizlilik konusunda pek iyi değilim ancak yapacağız bir şeyler yine de teşekkür ederim desteğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…