Witcher 2 mod önerisi

İkisinde de vardı, bu arada bence Witcher 2'nin yumruk dövüşü 3'ten daha iyi.

Bence değil. 2. oyunda biz dövüşmüyorduk ki sinematik bir sahne koyup ekrana sürekli tuşlar çıkartıyordu oyun. 3. oyunda en azından biz dövüşüyormuş gibi hissedebiliyorduk.

Hatırlıyorum sanırsam o kısımları. Kayran'ın kollarını Yrden ile tutturup keserken istiyordu sanırsam tuşlara basmamızı.
İkisinde de vardı, bu arada bence Witcher 2'nin yumruk dövüşü 3'ten daha iyi.
Ben de böyle düşünüyorum hocam. Biraz daha zevkliydi benim için, Witcher 3'ün zaten tek kötü diyebileceğim tarafı da combat kısmı. Vur kaçtan ibaret. Çok da rahatsız etmiyor ama en azından 1-2 tane daha gelişmiş özellik barındırsaydı daha iyi olurdu.

Sadece vur kaçtan ibaret değil. Yapacağınız Build'e göre dövüş mekaniği değişmekte ve bence yeterince çeşitli 3. oyun. 2. oyun için bu söylenebilir. Zaten dövüş mekaniği ile bile en ünlü oyunlar örnek Dark Souls serisinin bile mantığı böyledir aşağı yukarı yani.

Bir ek rastgele bilgi daha vereyim hocam. Oyunun başında Flotsam'da Dandelion ve Zoltan'ı kurtarmak için yumruk dövüşüne girdiğimiz gardiyana kaybederseniz, Geralt'da Zoltan ve Dandelion ile beraber asılıyor. Tabii Triss ve Roche bu durumda sizi bir güzel izliyor. Triss'e lafım yok, yaptığı büyü yüzünden baygın düşmüştü de, Roche neden asılmamızı izliyordu, işte orası bilinmiyor.
Olabilir. Genel olarak hep aynı set ile devam etmem, iksir ve bomba kısımlarını az kullanmam da bunlara sebep olmuştur büyük ihtimalle

Bence bu tarz olayları Witcher 3'e de getirseler çok iyi olurdu, bu sayede aslında Witcher'ların çoğu kişinin sandığı kadar güçlü olmadığını görüyoruz.

Her build zaten ilgi çekici değil. Bende sürekli hızlı haraket edebilen hızlı vuruş ve kiritik odaklı bir build seçiyorum. Ancak farklı kombinasyonlar yapılabilir.

Bence bu tarz olayları Witcher 3'e de getirseler çok iyi olurdu, bu sayede aslında Witcher'ların çoğu kişinin sandığı kadar güçlü olmadığını görüyoruz.
Bir kısmı var zaten hocam. Unseen Elder, Gaunter O Dimm ve Detlaff. Geralt bunların karşısında gerçekten korkmuş hissediyor. Kitaplarda da Regis ile karşılaşmaktan korktuğunu söylüyordu. Tabii normal bir insana karşı yumruk yumruğa kavgada kaybetmezler bence orası ayrı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…