Witcher 2 niye zor?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Oyunda yaklaşık 40 saatim var ve şu an hikayenin %20'lerinde falanım. (daha önce birkaç kez bitirmeyi denemiştim ama her seferinde sıkılıp sildim o yüzden bu kadar saatim yüksek.)
Saldırıları çok iyi dodgelayabiliyorum, büyüleri iyi kullanıyorum ona rağmen küçük canavarlarla fightlarda bile bazen ölüyorum ve can sıkıcı bu, bu oyun inanılmaz zor bence, sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de genel olarak zor olduğunu düşünüyorum cidden. Bir iki bölümde delirmiş ve hile açmıştım Allah affetsin. Bu yüzden kendimi oyunu bitirmiş saymıyorum daha sonra tekrar bitireceğim.

Misal Letho'yla dövüştüğümüz bi bölüm vardı ilk başlarda kapalı alanda, onda aşırı zorlanmıştım ama sonradan silah değiştirip öyle geçmiştim. Ama delirten bölüm olarak hatırladığım zindan gibi bi yerde kürekli bir hayaletimsi şeyle kapışıyorduk. Anlaşma seçeneğimiz de vardı ama ben dövüşmeyi seçmiştim onu yenememiştim bir türlü. Bir de kulenin tepesinde ejderha ile kapışıyorduk sanırım. Buralarda trainer açmıştım hiç yaptığım bir şey değildir aslında ama kafayı yiyecektim.

Seviyenizi kontrol edin hızlı ilerliyor olabilirsiniz ama hatırladığım kadarıyla Witcher 2 ve 3'de HP dengesizliği vardı. Küçük bir hasar alıyorsunuz canınız büyük ölçüde gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…