4 434076 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 2 28 Nisan 2021 #11 lykiamami dedi: Hayır. Şu an tam olarak hangi kısımdasınız bilmiyorum ama savaş konseyine katıl diye bir görev vardı. İsmini tam hatırlamıyorum. Ona çift tıklamıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz şehre yenimi geldiniz. Eğer ıorveth ile gittiyseniz ve savaş konseyine katıldaysanız ben oraları geçeli çok oldu.
lykiamami dedi: Hayır. Şu an tam olarak hangi kısımdasınız bilmiyorum ama savaş konseyine katıl diye bir görev vardı. İsmini tam hatırlamıyorum. Ona çift tıklamıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz şehre yenimi geldiniz. Eğer ıorveth ile gittiyseniz ve savaş konseyine katıldaysanız ben oraları geçeli çok oldu.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.409 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #12 434076 dedi: Hocam siz şehre yenimi geldiniz. Eğer ıorveth ile gittiyseniz ve savaş konseyine katıldaysanız ben oraları geçeli çok oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an neredesiniz?
434076 dedi: Hocam siz şehre yenimi geldiniz. Eğer ıorveth ile gittiyseniz ve savaş konseyine katıldaysanız ben oraları geçeli çok oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an neredesiniz?
4 434076 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 2 28 Nisan 2021 #13 lykiamami dedi: Hocam şu an neredesiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda Triss Merigold nerede diye bir bölüm var o bölüm bitince bende olayların gelişmesini bekle dedi hatta bölümün adı: Görülecek bir hesap.
lykiamami dedi: Hocam şu an neredesiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda Triss Merigold nerede diye bir bölüm var o bölüm bitince bende olayların gelişmesini bekle dedi hatta bölümün adı: Görülecek bir hesap.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.409 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #14 434076 dedi: Hocam oyunda Triss Merigold nerede diye bir bölüm var o bölüm bitince bende olayların gelişmesini bekle dedi hatta bölümün adı: Görülecek bir hesap. Genişletmek için tıkla... Ben orayı geçtim. Muhtemelen görevlerin ismini yanlış hatırlıyorum
434076 dedi: Hocam oyunda Triss Merigold nerede diye bir bölüm var o bölüm bitince bende olayların gelişmesini bekle dedi hatta bölümün adı: Görülecek bir hesap. Genişletmek için tıkla... Ben orayı geçtim. Muhtemelen görevlerin ismini yanlış hatırlıyorum
4 434076 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 2 28 Nisan 2021 #15 lykiamami dedi: Ben orayı geçtim. Muhtemelen görevlerin ismini yanlış hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... siz neredesiniz?
lykiamami dedi: Ben orayı geçtim. Muhtemelen görevlerin ismini yanlış hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... siz neredesiniz?