Witcher 2 Remake Gelir mi?

Sleipnir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 5 sene önce hanginiz Witcher 1'e remake geleceğini düşünürdünüz ki. Hatta burada konusu açılmış ve çoğu kişi gelmez demiş. Şimdi düşüncelerim şu Witcher 1 Remake çıktıktan sonra CDPR Witcher 2 için de atılım yapıp bir remake çıkarır mı? Ben Witcher 1 remake ve Witcher 4 çıktıktan birkaç yıl sonra buna da el alacaklarını düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Yaşlanmadan önce Witcher 2 remake görmek cidden isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 4 geliştirmesini desteklemek için Rockstar gibi yalandan remake yapıp satabilirler. İlk iki oyunu oynamak istiyorum fakat çok eski olduğu için bir umut remake gelir diye bekliyorum:)

Witcher 4 geliştirmesini desteklemek için Rockstar gibi yalandan remake yapıp satabilirler. İlk iki oyunu oynamak istiyorum fakat çok eski olduğu için bir umut remake gelir diye bekliyorum:)
Witcher 4 çıktıktan kısa süre sonra Witcher 1 temake çıkaracaklarını söylemişlerdi. Cdpr her nekadar Cyberpunk2077 fiyaskosu yapmış olsa da benim güvenim tam. Taş gibi Witcher 1 remake göreceğiz. Gönlüm istiyor hocam witcher 2 remake görmeyi de be :(

Witcher II zaten gayet keyifle oynanabilir bir oyun. Asıl konu ilk oyunun yapısı itibariyle oynanmaya elverişli olmamasıydı. Hali hazırda da CDPR'ın Witcher evrenine devam edeceğini düşünürsek ilk oyun için güncelleme yapmaları ihtimal dahilindeydi ve bunu açıkladılar.
Bana göre kombat ve açık dünya bakımından eksik kalıyor.

Bana göre kombat ve açık dünya bakımından eksik kalıyor.
Sizi anlayabilirim. O sene Bethesda'nın Skyrim'i çıkmıştı ama CDPR daha o derecede büyük bir oyun yapacak imkana ve bilgiye sahip değildi. Nitekim faz halinde tasarlanan haritalar yine de iş görüyordu. Şahsi görüşüm tabii.

Witcher 1, oynanış yönünden çok hantal kalıyordu günümüze göre ve Witcher 2 oynanabilir düzeyde. Witcher 3 oynanıldıktan sonra çoğu kişi 1. oyununu da oynamak istiyordu ve firma da bunun farkındaydı. Birinci oyununun yetersiz kaldığını bildikleri için Remake yapma kararı vermiş olmalılar. Eğer firmanın elinde proje kalmazsa ikinci oyununa Remake işine öyle girişirler diye düşünüyorum.

Witcher 1, oynanış yönünden çok hantal kalıyordu günümüze göre ve Witcher 2 oynanabilir düzeyde. Witcher 3 oynanıldıktan sonra çoğu kişi 1. oyununu da oynamak istiyordu ve firma da bunun farkındaydı. Birinci oyununun yetersiz kaldığını bildikleri için Remake yapma kararı vermiş olmalılar. Eğer firmanın elinde proje kalmazsa ikinci oyununa Remake işine öyle girişirler diye düşünüyorum.
Sizce Witcher 4 ve Witcher 1 remake çıktıktan sonra başka proje ne geliştirebilirler ? Bunlar çıktıktan sonra size göre ikinin remakesi de çıkar mı?

Bana göre CDPR'nin yeni Cyberpunk çıkaracağını düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı