Letho'yla ilk savaşma öncesi değil ama hemen sonrası, Birinci Bölüm'ün taraf seçmeniz gereken son kısmını kayıt alıp yedeklemiştim. İsterseniz aşağıdan indirebilirsiniz.
Belgeler/Witcher 2/gamesaves veya Steam/userdata/(Sayıların olduğu klasör)/20920/remote içine atın.
Chapter 1 YEDEK.rar
drive.google.com
Kütüphanede oyuna sağ tıklayıp Witcher 2 için Steam Cloud'u kapatmayı ve Steam'ı yeniden başlatmayı dener misiniz? Yine olmazsa kayıt dosyasını klasörlerden silip tekrar atmayı deneyin, resim dosyasını da attığınızdan emin olun. @jonesbAttığınızı görmüştüm, indirdim ekledim dosyaya ama oyunu açtığımda görünmedi. Mod olmadığı için midir?
Yalnız mümkünse Weight Watchers modunu yükleyin (oyunu bozan bi' şey olmaz), zanaat malzemelerinin ağırlığını kaldırdığı için denk geldiğim her şeyi toplamıştım. Mod olmadan ağırlık limitini aştığım için koşamazsınız.
Kütüphanede oyuna sağ tıklayıp Witcher 2 için Steam Cloud'u kapatmayı ve Steam'ı yeniden başlatmayı dener misiniz? Yine olmazsa kayıt dosyasını klasörlerden silip tekrar atmayı deneyin, resim dosyasını da attığınızdan emin olun. @jonesb
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.