Witcher 2 save dosyası

Letho'yla ilk savaşma öncesi değil ama hemen sonrası, Birinci Bölüm'ün taraf seçmeniz gereken son kısmını kayıt alıp yedeklemiştim. İsterseniz aşağıdan indirebilirsiniz.
Belgeler/Witcher 2/gamesaves veya Steam/userdata/(Sayıların olduğu klasör)/20920/remote içine atın.

Yalnız mümkünse Weight Watchers modunu yükleyin (oyunu bozan bi' şey olmaz), zanaat malzemelerinin ağırlığını kaldırdığı için denk geldiğim her şeyi toplamıştım. Mod olmadan ağırlık limitini aştığım için koşamazsınız.

Attığınızı görmüştüm, indirdim ekledim dosyaya ama oyunu açtığımda görünmedi. Mod olmadığı için midir?
Kütüphanede oyuna sağ tıklayıp Witcher 2 için Steam Cloud'u kapatmayı ve Steam'ı yeniden başlatmayı dener misiniz? Yine olmazsa kayıt dosyasını klasörlerden silip tekrar atmayı deneyin, resim dosyasını da attığınızdan emin olun. @jonesb

Son düzenleme:
Attığınızı görmüştüm indirdim ekledim dosyaya ama oyunu açtığımda görünmedi. Mod olmadığı için midir?

Yok hepsini denedim yine olmadı

Yalnız mümkünse Weight Watchers modunu yükleyin (oyunu bozan bi' şey olmaz), zanaat malzemelerinin ağırlığını kaldırdığı için denk geldiğim her şeyi toplamıştım. Mod olmadan ağırlık limitini aştığım için koşamazsınız.

Kütüphanede oyuna sağ tıklayıp Witcher 2 için Steam Cloud'u kapatmayı ve Steam'ı yeniden başlatmayı dener misiniz? Yine olmazsa kayıt dosyasını klasörlerden silip tekrar atmayı deneyin, resim dosyasını da attığınızdan emin olun. @jonesb

Son düzenleme:
Witcher 2 için Steam Cloud yedeklemenin ve Steam'in kapalı olduğundan emin olun.
Steam/userdata/(Rastgele sayıların olduğu klasör)/20920/remote klasörü içindeki kayıtları silin.
Kayıt dosyalarını Belgeler/Witcher 2/gamesaves klasörüne atın.
Steam'i ve oyunu açıp oyun içinde Ayarlar kısmından Bulut Kayıt ayarını açın, kapatın ve bir daha açın.

CD Projekt forumlarında böyle yaparak çözebilen olmuş, deneyebilir misiniz? @jonesb

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı