Witcher 2 zindandan kaçarken 1'ini kurtarma

Bzest

Hectopat
Merhabalar Witcher 2'ye başladım 3'ten sonra oldu oyunu sevdim ve merak ettiğim 1 olay var. La valettelerin zindanından kaçerken madalyonu kullandım hapis konumundaki 1 kaç kişinin kapısını işaret etti ve dikkat çekici bir şekilde aralarında ki konuşma oldu bunları çıkartabiliyor muyum nedense içlerinden 1 inin görünümü sanki bu karakter önemli der gibi fotodan bakıp bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

16142123601636255969329132474205.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Zindandaki adamlar, kendilelerini de oradan çıkarmanızı istiyor. Fakat o kapı açılmıyordu diye hatırlıyorum. Yani orası görevle alakalı bir yer değil.

Başka bir kapı bulup çıkmaya çalışın. Zindan o kadar karmaşıktı ki, çıkış yolunu tam anlamıyla ifade etmem mümkün değil.

Kurtarılmıyor diye biliyorum, denemiştim.

Zindandaki adamlar, kendilelerini de oradan çıkarmanızı istiyor. Fakat o kapı açılmıyordu diye hatırlıyorum. Yani orası görevle alakalı bir yer değil.

Başka bir kapı bulup çıkmaya çalışın. Zindan o kadar karmaşıktı ki, çıkış yolunu tam anlamıyla ifade etmem mümkün değil.

Teşekkürler kadının giyim ve saç rengi genel olarak oynarken halk imajının dışındaydı bu da kurtaran bilirim fikrini oluşturdu. Peki bu kilitli kapıları anahtarla açma olayı var mı 3'te oluyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı