Witcher 2'de NPC yanındaki semboller nelerdir?

AspendoZ

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57-5093
Witcher 2 oynuyorum. Bazı merak ettiğim şeyler var. Birincisi NPC'ler ile olan diyaloglarda bazı diyalaglorın yanında skillerin sembolü bulunuyor bu ne anlama geliyor. Onu seçersem ne oluyor skill mi kaybediyorum? İkinci sorum ise ben X bir yan görevi yapmak istiyorum ama ona odaklamıyor oyun, j basıp görevlerin bulunduğu listede de göremiyorum görevi ama görev var. Görevi aktif olarak sürdürmekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sohbette çıkan semboller o yetenek ile NPC'yi kontrol edebilirsin demek oluyor sanırım 3. Oyunda bolca vardı axii kullanarak manipüle etme durumu. Görev kısmıni bilemiyorum belki bug oluyor olabilir veya bir şeyi kaçırıyor olabilirsiniz.

Witcher 2 oynuyorum. Bazı merak ettiğim şeyler var. Birincisi NPC'ler ile olan diyaloglarda bazı diyalaglorın yanında skillerin sembolü bulunuyor bu ne anlama geliyor. Onu seçersem ne oluyor skill mi kaybediyorum? İkinci sorum ise ben X bir yan görevi yapmak istiyorum ama ona odaklamıyor oyun, j basıp görevlerin bulunduğu listede de göremiyorum görevi ama görev var. Görevi aktif olarak sürdürmekteyim.
O semboller seçim yapma sırasındayken gelmektedir.

Ters Üçgen: Axii anlamına geliyor, Axii büyüsü ile karşı tarafı hipnoz ederek istediğinizi yaptırmak yani.
Kızgın göz ise: Tehdit oluyor, şiddet/korkutma yolu ile istediğinizi yaptırma.
Turuncu göz ise: Kurnazlık oluyor, binevi yalan söyleme veya kandırma, ikna etme.

Hangisi diyalog kurduğunuz insana uygun ise onu seçmeniz daha doğru olur. Tabi Witcher 3'te ki gibi başarısızlık durumu varmı bilmiyorum. Şahsen hiç başarısız olmadım seçimlerde.

İkinci dediğiniz durum ise bir hata sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı