Çözüldü Witcher 2'de optimizasyon düzeldi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Edmond_Dantes

Decipat
Daha fazla  
Optimizasyon problemlerinden dolayı oynanmıyordu bu oyun. Modlayarak falan çözüyorlardı. Şu an durum nasıl? Direkt Steam üzerinden yükleyip oynanabilir halde mi?
@Egemen KABAL

Çözüm
3050 laptopta full ayarlarda sorunsuz bitirdim. Sorunlu olduğunu ilk defa sizden duyuyorum.

Witcher 3'ten bahsetmiş olabilir misiniz ?
Bir sıkıntı yaşamadım modsuzda. Ama grafikler daha iyi olsun diye modlu oynuyorum suan da.

3050 laptopta full ayarlarda sorunsuz bitirdim. Sorunlu olduğunu ilk defa sizden duyuyorum.

Witcher 3'ten bahsetmiş olabilir misiniz ?
Yok hocam çok var böyle. Bende de 3050 laptop var. Yükledim, bir baktım optimizasyon problemleri varmış. Hatta steamde rehber de var birkaç tane. İnternette aratınca da çok şikayet çıkıyor ama 2+ senelik konular. Öyle olunca bir sorayım dedim belki düzelmiştir dedim. Nitekim öyle de olmuş sağ olun.
Bir sıkıntı yaşamadım modsuzda. Ama grafikler daha iyi olsun diye modlu oynuyorum suan da.
Modlar nedir hocam bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…