Witcher 3 ''0x000012f'' Hatası

Denizer Ateş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 1 hafta öncesine kadar Witcher 3'ü sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Fakat bir gün oyuna girmeye çalıştığımda Steam oyun açıldı. Dedi 2 saniye sonra hiç hata vermeden kapandı. Daha önce EU4 aldığımdada böyle olmuştu ama iade ettiğimde düzeldi. Bunu iade etme şansım da yok. Her şeyi denedim; oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım, oyunu hatta Steam'i baştan yükledim, oyun dosyalarından açmaya çalıştım vs. vs. Oyun dosyalarından açmaya çalıştığımda da şöyle bir hata aldım:

''C:\\WINDOWS\SYSTEM32\VCOMP110.DLL programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı veya hata içeriyor. Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun. Hata durumu: ''0x000012f.''
Lütfen yardım eder misiniz?

C:\Wındows\System32'nin içine şu dosyayı at. Ardından ''Hedefteki Dosyayı Değiştir'' ikonuna bas.
upload_2017-12-13_18-38-31.png

Sorun devam ederse DWI raporu paylaş.
[Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı