Witcher 3 42.5 saatte bitti

Garip ben yan görevler ve kontratlar dahil 105 saatte falan bitirdim DLC'ler hariç.

Bilseydim bitince böyle bir oyun bitti diye üzüleceğimi. Bütün yan hikayelerini bitirirdim. DLC'ler beraber 117 saat.

Ana hikaye 30-40 saat civarı sürüyor.
Bütün soru işaretleri ve bütün görevler dahil bitirmek istiyorsan 200-250 saatte bitiyor hepsi başarımları da %100 yapsan ona da fazladan 20 saat gider.

25 saat sürüyor. 2. oynanışımda speedrun yapar gibi sadece Story oynadım bi an önce DLC'lere geçeyim diye. Niye NG+ başlamadım? Çünkü Mantikor zırhının görünümü değişiyor ve NG+ daki hali çok kötü.

En zor modda 91. Saatteyim 23. seviyeyim tüm yan görevleri tüm soru işaretlerini tüm kontrantları yaparak oyunu bitirmeyi hedefliyorum.

dlc'ler dahil ve haritadaki her noktaya giderek 170 saatte bitirdim oyunu. zorluk derecesine göre de değişiklik gösterebilir saatlerce uğraştığım boss'lar vardı.

En zor modda 91. saatteyim 23. seviyeyim tüm yan görevleri tüm soru işaretlerini tüm kontrantları yaparak oyunu bitirmeyi hedefliyorum.

Skellige'yi atla çok fazla kaçakcı zulası ve batık var diğer haritalardaki soru işaretlerinin hepsi yapılabilir ayrıca Toussaint'daki 1-2 tane soru işareti sıkıntılı yok etmek istiyorsan kod yazman gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…