sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 27 Mayıs 2021 #21 5 gün çok uzun bir süre. Steam Destek bölümüne girip bekleyen destek taleplerini göster butonuna tıklayıp talebinizin bir durumuna bakın isterseniz. Ha iade onaylandı ve kartına iade alıcaksan 1 hafta süresi var diye biliyorum ortalama.
5 gün çok uzun bir süre. Steam Destek bölümüne girip bekleyen destek taleplerini göster butonuna tıklayıp talebinizin bir durumuna bakın isterseniz. Ha iade onaylandı ve kartına iade alıcaksan 1 hafta süresi var diye biliyorum ortalama.
Kirschtein Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #22 Arthur Yorgan dedi: Karta iade istediyseniz 14 gün süresi var diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Cüzdana İstemiştim.
Arthur Yorgan dedi: Karta iade istediyseniz 14 gün süresi var diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Cüzdana İstemiştim.
Arthur Yorgan Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 291 Çözümler 2 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #23 Kirschtein dedi: Cüzdana İstemiştim. Genişletmek için tıkla... Bende Steam cüzdana iade istediğimde 6 günde gelmişti yarını bekleyin isterseniz.
Kirschtein dedi: Cüzdana İstemiştim. Genişletmek için tıkla... Bende Steam cüzdana iade istediğimde 6 günde gelmişti yarını bekleyin isterseniz.
Kirschtein Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #24 Arthur Yorgan dedi: Bende Steam cüzdana iade istediğimde 6 günde gelmişti yarını bekleyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ediyorum. Steam destek kısa sürede işi halletti. Hepinize teşekkür ederim. Son düzenleme: 28 Mayıs 2021
Arthur Yorgan dedi: Bende Steam cüzdana iade istediğimde 6 günde gelmişti yarını bekleyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ediyorum. Steam destek kısa sürede işi halletti. Hepinize teşekkür ederim.