Witcher 3 Açılmama Sorunu

Fatih Durul

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. En son Windows güncellemesinden beri ilk defa Witcher 3'e girmeye çalıştım. Önce bir siyah ekran geldi, daha sonra ise oyun kendini kapattı ve Steam diğer oyunun indirmesine devam etti. Oyun dosyalarını üç kez doğruladım ve bilgisayarı yeniden başlattım ancak sorunum devam etti. Belki çözümü vardır düşüncesiyle Sosyal'e girdim ve benzer problemle karşılaşan birkaç kişi daha olduğunu anladım. Lâkin bir hataya düşüp çözüm sunan arkadaşın söylediği farklı (Process Monitor raporuna göre değişiklik gösteren) yolları denedim ve oyun hiç açılmamaya başladı. Sanırım sorunum bir dll dosyasının eksikliğinden kaynaklanıyor.

Arkadaşlar bu tür ".dll" eksiklerinde şayet kolaysa bu tür problemleri kendi başımıza nasıl çözebileceğimizi de anlatabilir misiniz? Sosyal'de benzer veya aynı sorunlardan dolayı fazla konu açılmazsa her iki taraf için de çok büyük kolaylık olur. Çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Process Monitor raporum: Logfile

Eski hataya dönmesi çok iyiye işaret. DLL hatası çözülmüş rapor da bunu kanıtlıyor, şu an hatalı DLL yok. Siyah ekran hatası için, herhangi bir mod yama benzeri ek dosya eklediniz mi? Sürücülerinizi kontrol ediniz.

Oyunumda mod/yama benzeri şeyler yok. Sürücüleri kontrol ettim, hepsi güncel.
Tekrar oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım ve oyun çalıştı. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı