LYNOX Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Oyunu bugün sabah aldım ve indirmeye başladım. 20-30 dakika önce indi. Hemen oyunu oynaya tıklayıp başlayacaktım ama oyun açılmıyor. Steam'de 1 saniyeliğine çalışıyor gözüküp açılmadan tekrar oyna tuşu geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2021
Oyunu bugün sabah aldım ve indirmeye başladım. 20-30 dakika önce indi. Hemen oyunu oynaya tıklayıp başlayacaktım ama oyun açılmıyor. Steam'de 1 saniyeliğine çalışıyor gözüküp açılmadan tekrar oyna tuşu geliyor.
Çözüm Glade 12 Şubat 2021 Şuan Origin çökmüş durumda Steam'inde çöktüğü düşünülüyor(Bunu bir Çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.
Şuan Origin çökmüş durumda Steam'inde çöktüğü düşünülüyor(Bunu bir Çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 12 Şubat 2021 #2 Steam çöktü diyen kesim var. Belki sebebi odur. Artı 0 Eksi
emirhan şirin Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yazılımcılık 12 Şubat 2021 #3 Steam'den çıkın ve sonra girin tekrar açmaya çalışın sorun çözülmezse buradayım tekrardan. Sheep dedi: Steam çöktü diyen kesim var. Belki sebebi odur. Genişletmek için tıkla... Ahaha Steam'i Origin'le karıştıran kesim. Artı 0 Eksi
Steam'den çıkın ve sonra girin tekrar açmaya çalışın sorun çözülmezse buradayım tekrardan. Sheep dedi: Steam çöktü diyen kesim var. Belki sebebi odur. Genişletmek için tıkla... Ahaha Steam'i Origin'le karıştıran kesim.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 12 Şubat 2021 #4 emirhan şirin dedi: Steam'den çıkın ve sonra girin tekrar açmaya çalışın sorun çözülmezse buradayım tekrardan. Ahaha Steam'i Origin'le karıştıran kesim. Genişletmek için tıkla... Biri Origin diyor biri Steam akıl kalmadı ki Artı 0 Eksi
emirhan şirin dedi: Steam'den çıkın ve sonra girin tekrar açmaya çalışın sorun çözülmezse buradayım tekrardan. Ahaha Steam'i Origin'le karıştıran kesim. Genişletmek için tıkla... Biri Origin diyor biri Steam akıl kalmadı ki
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 12 Şubat 2021 #5 Dosya doğrulama yap ve Steam de anlık çöküş var.Twitter'dan güncel olarak takip et. Artı 0 Eksi
KS KS LYNOX Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #6 Silinen üye dedi: Dosya doğrulama yap ve Steam de anlık çöküş var. Twitter'dan güncel olarak takip et. Genişletmek için tıkla... 2 defa dosya doğrulaması yaptım bir sürü yol denedim olmadı beklemek kaldı bir tek. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Dosya doğrulama yap ve Steam de anlık çöküş var. Twitter'dan güncel olarak takip et. Genişletmek için tıkla... 2 defa dosya doğrulaması yaptım bir sürü yol denedim olmadı beklemek kaldı bir tek.
A.Aktan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #7 emirhan şirin dedi: Steam'den çıkın ve sonra girin tekrar açmaya çalışın sorun çözülmezse buradayım tekrardan. Ahaha Steam'i Origin'le karıştıran kesim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Steam çöktü 2 saatir cüzdana para atamıyorum desteğe ticket atmak zorunda kaldım. Artı 0 Eksi
emirhan şirin dedi: Steam'den çıkın ve sonra girin tekrar açmaya çalışın sorun çözülmezse buradayım tekrardan. Ahaha Steam'i Origin'le karıştıran kesim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam Steam çöktü 2 saatir cüzdana para atamıyorum desteğe ticket atmak zorunda kaldım.
emirhan şirin Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yazılımcılık 12 Şubat 2021 #8 LYNOX dedi: 2 defa dosya doğrulaması yaptım bir sürü yol denedim olmadı beklemek kaldı bir tek. Genişletmek için tıkla... Bekleyebilrisiniz. Artı 0 Eksi
LYNOX dedi: 2 defa dosya doğrulaması yaptım bir sürü yol denedim olmadı beklemek kaldı bir tek. Genişletmek için tıkla... Bekleyebilrisiniz.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 12 Şubat 2021 #9 Şuan Origin çökmüş durumda Steam'inde çöktüğü düşünülüyor(Bunu bir Çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Şuan Origin çökmüş durumda Steam'inde çöktüğü düşünülüyor(Bunu bir Çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.
KS KS LYNOX Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #10 Silinen üye dedi: Şu an Origin çökmüş durumda Steam'inde çöktüğü düşünülüyor(bunu bir çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Şu an Origin çökmüş durumda Steam'inde çöktüğü düşünülüyor(bunu bir çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.