S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 30 Mayıs 2021 #1 Oyun boyunca tüylerimi diken diken eden bir görevdi ormanın hanımları. Biraz bakındım be oyun içerisinde bir kitap varmış (agah hatun). Bu kitabı nerede bulabilirim? Bataklıkta mı? Bir de ben ruhu öldürsem bile o yaşamaya devam mı ediyor? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Oyun boyunca tüylerimi diken diken eden bir görevdi ormanın hanımları. Biraz bakındım be oyun içerisinde bir kitap varmış (agah hatun). Bu kitabı nerede bulabilirim? Bataklıkta mı? Bir de ben ruhu öldürsem bile o yaşamaya devam mı ediyor?
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 30 Mayıs 2021 #2 Rastgele bir yerde bulabilirsiniz. Herhangi bir kitaplıkta olabilir. Öyle belli bir yeri yok yani. Ruhu öldürürseniz eğer yok oluyor. Kendi kızları tarafından yok edilmek istenen bir ruh...
Rastgele bir yerde bulabilirsiniz. Herhangi bir kitaplıkta olabilir. Öyle belli bir yeri yok yani. Ruhu öldürürseniz eğer yok oluyor. Kendi kızları tarafından yok edilmek istenen bir ruh...
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 30 Mayıs 2021 #3 ketofilen dedi: Rastgele bir yerde bulabilirsiniz. Herhangi bir kitaplıkta olabilir. Öyle belli bir yeri yok yani. Ruhu öldürürseniz eğer yok oluyor. Kendi kızları tarafından yok edilmek istenen bir ruh... Genişletmek için tıkla... Sabit bir yeri yok mudur ya? Tüm haritayı aramak çok uzun sürer. Ama bazı kitaplar sabit yerde duruyor diye biliyorum.
ketofilen dedi: Rastgele bir yerde bulabilirsiniz. Herhangi bir kitaplıkta olabilir. Öyle belli bir yeri yok yani. Ruhu öldürürseniz eğer yok oluyor. Kendi kızları tarafından yok edilmek istenen bir ruh... Genişletmek için tıkla... Sabit bir yeri yok mudur ya? Tüm haritayı aramak çok uzun sürer. Ama bazı kitaplar sabit yerde duruyor diye biliyorum.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 30 Mayıs 2021 #4 SALOOWEN dedi: Sabit bir yeri yok mudur ya? Tüm haritayı aramak çok uzun sürer. Ama bazı kitaplar sabit yerde duruyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Novigrad'da meydanda bir kitapçı dükkanı var. Oraya bakın, belki satılıyordur. Bunun haricinde belli bir noktası yok diye biliyorum. Rastgele haritanın herhangi bir yerinde çıkabilir.
SALOOWEN dedi: Sabit bir yeri yok mudur ya? Tüm haritayı aramak çok uzun sürer. Ama bazı kitaplar sabit yerde duruyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Novigrad'da meydanda bir kitapçı dükkanı var. Oraya bakın, belki satılıyordur. Bunun haricinde belli bir noktası yok diye biliyorum. Rastgele haritanın herhangi bir yerinde çıkabilir.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 30 Mayıs 2021 #5 ketofilen dedi: Novigrad'da meydanda bir kitapçı dükkanı var. Oraya bakın, belki satılıyordur. Bunun haricinde belli bir noktası yok diye biliyorum. Rastgele haritanın herhangi bir yerinde çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bakacağım, sağolun.
ketofilen dedi: Novigrad'da meydanda bir kitapçı dükkanı var. Oraya bakın, belki satılıyordur. Bunun haricinde belli bir noktası yok diye biliyorum. Rastgele haritanın herhangi bir yerinde çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bakacağım, sağolun.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 30 Mayıs 2021 #6 SALOOWEN dedi: Tamamdır hocam bakacağım, sağolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, siz de sağ olun.
SALOOWEN dedi: Tamamdır hocam bakacağım, sağolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, siz de sağ olun.