Hocam tüm velen yan görevlerini ve ana görevlerini bitireceksiniz. Sonra ormanın hanımlarıyla savaşacaksınız ondan sonra görev otomatik ilerliyor diye hatırlıyorum.
Hocam olmuyor ya. Tüm velen görevleri bitti olmuyor. Skellige görevinide yaptım beni tekrar velene gönderdi ama baronun görevi tamamlanmadığı için ciriyi velende arayamıyorum.
Çözüm garantisi vermek gibi anlaşılmasın ama. Oyun içinden, Ana Görevler ve İkincil Görevler görünecek şekilde, görev listenizin bi' ekran görüntüsünü atabilirseniz kör kütük tahmin yürüterek bi' şeyler söylemenin ötesine geçilebilir belki.
Yani, dürüst olmak gerekirse SS'e bakıp pek bi' şey çıkaramadıktan sonra aptal gibi hissetmekten başka bi' şey yapamadım... @Cengo02 Reddit'te Nintendo Switch üzerinden oynayıp konudakiyle aynı sorunu yaşayanlar kayıt alıp, oyundan çıkıp aldıkları kaydı yeniden yükleyerek çözebilmişler. Sizde işe yarayacağını sanmıyorum ama yine de deneyebilirsiniz isterseniz.
Doğru düzgün belki çözüm olabilecek bi' şuiki Steam konusu var. "Fast Travel from Anywhere" modu yüklemiş ve balıkçı kulübesinde Laberkin ara sahnesini kaçırdıkları için konudaki gibi Baron'la konuşamama problemi yaşayan elemanlar, kulübeye dönüp ara sahneyi tetikleyerek sorunu çözebilmişler.
İlk konuda ayrıca kulübedeki ara sahneden sonra Oxenfurt'a gidip görevin "Tamara'yı bul" kısmını yapabilmeniz lazım diye yazılmış.
- Eğer hatırlamıyorsanız balıkçı kulübesinin yeri şu rehberde 7'yle gösterilen yer.
Welcome to CD PROJEKT RED Technical Support! Here you will find help regarding our games and services, as well as answers to frequently asked questions.