Witcher 3 alınır mı?

1 ve 2'yi oynamadan sakın başlamayın 3'e hikaye anlaşılıyor diyenler kendilerini kandırıyor.

Şahsen ben ilk oyunu oynamadım çünkü çok eski ve oynanabilecek gibi değil. İnternet üzerinden video ve hikaye anlatımlarıyla gayet de güzel anladım. Tabii herkes böyle düşünmeyebilir.

Ayrıca almışken seriyi alın indirimden 22 lira gibi bir şey yapıyor. Çünkü kitapları okuyan benimle hem fikir olacaktır ilk oyunun atmosferi hiç bir oyunda yok.

Yorumlardan o kadar gaza geldim ki 3. Sefere başlayacağım sanırım siz düşünün yani

1 ve 2'yi oynamadan sakın başlamayın 3'e hikaye anlaşılıyor diyenler kendilerini kandırıyor.
Hocam siz de kusura bakmayın ama birinci oyunu günümüz teknolojisiyle oynamakta insana zulüm olur. En iyisi birinci oyunun hikayesini dinleyip, ikinci ve üçüncü oyunu oynamak olur ama bunun için illa oynamaya gerek yok hikaye okunup, dinlenebilir de zira çok derine gidersek kitabı okuyup oyunla ilintili ve değişen yerleri de gözlemlemek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…