SosyaLlama Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 144 30 Temmuz 2023 #11 Oynadıktan sonra bu soruyu sorduğunuz için kendinize kızacaksınız. Tabii sevmeme ihtimaliniz de var.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.270 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #12 SosyaLlama dedi: Oynadıktan sonra bu soruyu sorduğunuz için kendinize kızacaksınız. Genişletmek için tıkla... Witcher 2 almıştım çok sarmışdı alıyorum o zaman. Witcher 3'le 1I aldım paket olarak biraz daha ucuzdu. Dosya Ekleri dasasd.PNG 13,5 KB · Görüntüleme: 28
SosyaLlama dedi: Oynadıktan sonra bu soruyu sorduğunuz için kendinize kızacaksınız. Genişletmek için tıkla... Witcher 2 almıştım çok sarmışdı alıyorum o zaman. Witcher 3'le 1I aldım paket olarak biraz daha ucuzdu.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #13 FozyMen dedi: Witcher 2 almıştım çok sarmışdı alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Witcher 2 oynadıysanız ve sevdiyseniz ne duruyorsunuz hocam
FozyMen dedi: Witcher 2 almıştım çok sarmışdı alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Witcher 2 oynadıysanız ve sevdiyseniz ne duruyorsunuz hocam
SosyaLlama Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 144 30 Temmuz 2023 #14 FozyMen dedi: Witcher 2 almıştım çok sarmışdı alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Witcher 2 belki eski hissettirmiştir bu daha da iyi gelebilir. Genede sırf benim sözümden ilerlemeyin beğenmezseniz kendimi kötü hissederim.
FozyMen dedi: Witcher 2 almıştım çok sarmışdı alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Witcher 2 belki eski hissettirmiştir bu daha da iyi gelebilir. Genede sırf benim sözümden ilerlemeyin beğenmezseniz kendimi kötü hissederim.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.270 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #15 SosyaLlama dedi: Witcher 2 belki eski hissettirmiştir bu daha iyi gelebilir. Gene de sırf benim sözümden ilerlemeyin beğenmezseniz kendimi kötü hissederim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam estağfurullah hiçbir sorun olmaz benim için. Edit: Arkadaşlar iyi ki almışım almayanlara geçmiş olsun paket olarak almıştım şu an 1000 TL ağlancak halimize gülüyoruz. Son düzenleme: 7 Ağustos 2023
SosyaLlama dedi: Witcher 2 belki eski hissettirmiştir bu daha iyi gelebilir. Gene de sırf benim sözümden ilerlemeyin beğenmezseniz kendimi kötü hissederim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam estağfurullah hiçbir sorun olmaz benim için. Edit: Arkadaşlar iyi ki almışım almayanlara geçmiş olsun paket olarak almıştım şu an 1000 TL ağlancak halimize gülüyoruz.
SosyaLlama Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 144 7 Ağustos 2023 #16 FozyMen dedi: Yok hocam estağfurullah hiçbir sorun olmaz benim için. Edit: Arkadaşlar iyi ki almışım almayanlara geçmiş olsun paket olarak almıştım şu an 1000 TL ağlancak halimize gülüyoruz. Genişletmek için tıkla... Vay be hocam, sizin adınıza mutlu oldum. 1000 TL'ye oyun almak... Bundan 1-2 sene önce söyleseler inanmazdım.
FozyMen dedi: Yok hocam estağfurullah hiçbir sorun olmaz benim için. Edit: Arkadaşlar iyi ki almışım almayanlara geçmiş olsun paket olarak almıştım şu an 1000 TL ağlancak halimize gülüyoruz. Genişletmek için tıkla... Vay be hocam, sizin adınıza mutlu oldum. 1000 TL'ye oyun almak... Bundan 1-2 sene önce söyleseler inanmazdım.