Witcher 3 alınır mı?

Mustafa Efe Ozan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Witcher 3 şu anda Epic Games indirimiyle 207 lira bu fiyata alınır mı?

Enis Kirazoğlu değilsen belki... Ben pek beğenemedim. Kılıç falan o Orta Çağ dönemlerde geçen oyunlar benlik değil

Hocam peki 1 ve 2. Oyunu oynamazsam bir şey olur mu yani eksiklik olur mu?

Yok olmaz bende The Witcher 2 var. The witcher 3 kadar etkilenmedim. Yarım kalmıştır. Tavsiyem enis hocayı izle oyunun konusu ve oynanışı hoşuna giderse alabilirsin. Ben enis hocanın videosunu izleyerek aldım bitirdim. O zaman pandemi dönemiydi iyi geldi vallahi.

207 Liraya kesinlikle alınır. 1-2 Oynamasanız da olur pek önemli değil.

İllaki her şeyde olduğu gibi sevmeyeni de var ama seveni çok olan bir oyun. Ben en az 4 defa bitirdim. Witcher 2 de güzel ama Witcher 1 eski kalıyor oynanış ve grafik olarak. Ayrıca Witcher 1'i tekrardan yapıyorlar diye biliyorum. Oyunların hikaye bağlantıları var. Sonuçta kitaptan yapılmış bir seri. Yine de çoğu şeyi sadece 2 ve 3'ü oynayarak kavrayabilirsin. İleride de 1 tekrar çıkınca onu oynarsın.

Evet her oyunun sevmeyen var. Mesela Skyrim ve New Vegas bir türlü ısınamadım. Oyun kütüphanesinde abi beni neden sen satın aldın diye yıllarca bakar dururlar.

Kesinlikle alınır ortalama 150 saatim var ve daha DLC'leri oynamadım. Tekrar başlamayı düşünüyorum. 200 liraya bu kalitede oyun bulamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…