Witcher 3 alınır mı?

Kitapları bitirip tekrardan başlayacağım harika bir seri gerçekten.

O zaman alıp 2, 3 haftaya başlamayı planlıyorum yazan ve öneren herkese teşekkürler

Onlara o kadar para vermek yerine direkt hikayelerini dinleyip 3'ü oynama kararındayım.

Çok kopukluk yaşayacağımı düşünmüyorum açıkçası.
Aynen 1 çok eski 2 oynanılabilir ama keyif alabileceğini düşünmüyorum. 3'ün hikayesi bambaşka zaten. Direkt 3'ten başlayabilirsin.

Aynen 1 çok eski 2 oynanılabilir ama keyif alabileceğini düşünmüyorum. 3'ün hikayesi bambaşka zaten. Direkt 3'ten başlayabilirsin.

Witcher 1'i biraz araştırdım herkes çok kötü dediği için almayı planlamıyorum 2 de zaten gereksiz pahalı.

Onlara o kadar para vermek yerine direkt hikayelerini dinleyip 3'ü oynama kararındayım.

Çok kopukluk yaşayacağımı düşünmüyorum açıkçası.
Ben de 1'in hikayesini dinleyip yıllar önce alıp oynayamadığım 2. oyunu bitirmeyi planlayarak witcher 3 almayı düşünüyordum ama tek boş zaman dilimimde bilgisayarı arızaladım

Saatlerce oynayabileceğiniz oyuna 6 dolar vereceksiniz, çok iyi bence. Alın ve oynayın.

Witcher 3 alınmazsa başka hiç bir oyun alınmaz emin ol.

Oyun tarihinin en iyi oyunlarından biri alınmaz olur mu hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…