Witcher 3 alınır mı?

Darkinnes

Picopat
Arkadaşlar hiç Witcher 3 tarzı oyun oynamadım. Güzel bir indirim almış. Sarar mi daha önce bu türü oynamamış birini? (Hikayeye de hakim değilim, alırsam YouTube'dan özet izlemeyi düşünüyorum)

Oyunu alırsan özet izleme, direkt oyna geç. Çok kişinin sevdiği bir oyun.

2019'da Witcher dizisini izledikten sonra açıp oynamıştım ve bayağı zevk almıştım. Bir görevi bitirdikten sonra diğerinde neler olacak diye merak ettiriyor sürekli insanı. Daha sonrasında ilk 2 oyunu da oynayıp bitirdim. Güzel seridir.

Oyunun "Hearts of Stone" ve "Blood and Wine" adında 2 adet DLC'si de var. Ana hikayeden sonra bunları da oynamanı şiddetle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Oyun da şu an 100'den fazla saatim var mutlaka alıp oynamalısın.

Bu konuyu açarak vakit kaybetmen bile hata. Hemen gir oyna 1. ve 2.oyunun hikayelerini okuyup 3.oyundan devam et. Eğer RPG tarzını sevmiyorsan, işte sürekli iksir, yetenek ağacı, kılıç yağlama ve büyüler gibi olayları sevmem diyorsan, bunları yapmadan da oyunu bitirebilirsin. Ama Witcher'ı Witcher yapan şeyler bunlar.

Hikaye tarafını bilemem ama oynanış mekaniklrri ve animasyonların kötülüğünden dolayı ben oyunu bir türlü oynayamadım. Karakter hareketleri atın hareketleri vuruş hissi falan çok kalas geyor bana.

Arkadaşlar hiç Witcher 3 tarzı oyun oynamadım. Güzel bir indirim almış. Sarar mi daha önce bu türü oynamamış birini? (hikayeye de hakim değilim, alırsam YouTube'dan özet izlemeyi düşünüyorum)

Kesinlikle.

Arkadaşlar hiç Witcher 3 tarzı oyun oynamadım. Güzel bir indirim almış. Sarar mi daha önce bu türü oynamamış birini? (hikayeye de hakim değilim, alırsam YouTube'dan özet izlemeyi düşünüyorum)

1 lira etmezmiş. Aldıktan aylar sonra indirim oynadım, 1 saat dayanabildim. Yeni nesil oyunlardan sonra saman gibi geldi. Aylar sonra oynadığım için de iade edemedim, hayatımın en boşa giden 160 TL' si oldu. Alınır mı? diye buraya giren bir arkadaş olursa''ALMA''...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…