umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Dün Uma'nın Avallac'h olduğunu öğrendim ve şu an savaş için müttefik toplamam gerekiyor. Silah arkadaşları görevlerini henüz yapmadım. Ana hikaye tahmini kaç saate biter? Ortalama bir değer verirseniz sevinirim. Son düzenleme: 7 Ocak 2024
Dün Uma'nın Avallac'h olduğunu öğrendim ve şu an savaş için müttefik toplamam gerekiyor. Silah arkadaşları görevlerini henüz yapmadım. Ana hikaye tahmini kaç saate biter? Ortalama bir değer verirseniz sevinirim.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 Hocam müttefik toplama görevindeki karaktlerlerlerin görevlerini yaptınız mı ?
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #4 Doyle dedi: Hocam müttefik toplama görevindeki karaktlerlerlerin görevlerini yaptınız mı ? Genişletmek için tıkla... Evet, hepsini yaptım. Yani yan görevleri diyorsanız evet. Fakat savaşa çağırmadım hiçbirini.
Doyle dedi: Hocam müttefik toplama görevindeki karaktlerlerlerin görevlerini yaptınız mı ? Genişletmek için tıkla... Evet, hepsini yaptım. Yani yan görevleri diyorsanız evet. Fakat savaşa çağırmadım hiçbirini.